Klabing u Kosovskoj Mitrovici! Lea Dobričić kao zvono za budjenje tehno gorostasa!

 

Da tehno scena postoji u Kosovskoj Mitrovici, još jednom su dokazala dva ljubitelja ovog zvuka, koji su preuzeli inicijativu i organizovali nastup beogradske nam dive Lee Dobričić, koja je u četvrtak 25.02. uz podršku lokalnih di džejeva Joe-a i Kera, u klubu DAMA, uspela da svoj kvalitet podeli sa ljubiteljima njenog zvuka.

Odziv za ovakav dogadjaj je bio pravo iznenadjenje. Žurci je prisustvovalo izmedju 300 i 320 tehno slušaoca, koji su i usled tehničkih problema, u vidu nestanka struje od sat vremena, ipak ostali i sačekali nastavak seanse, gde je Lea produžila satnicu i ispoštovala publiku svojom muzikom i harizmom. Iz razgovora sa Leom, nakon njenog nastupa, mogli smo zaključiti da je oduševljena dočekom i feedback-om publike.

Kosovska Mitrovica, pored svog brend festivala Jazz & Blues, pokazuje da ipak postoji veliki potencijal za izgradnju kvalitetne elektro scene i da je muzička svest medju gradjanima ovog mesta neograničena. Još jedan, ali veoma bitan faktor, jeste klub KRIM, koji nosi najveće zasluge za tehno scenu. Gde su organizovane promo RevoLove (Novi Pazar) žurke i gde su gostovali Battric, koji je takodje sa ovih prostora, a zatim i Kristijan Molnar, Tijana Kabić, SamLuda i mnogi drugi, uz opet lokalnu „Elektronika“ trojku, koju čine Alexander Shek Ilich, mar. De i None of the above, koji održavaju puls tehno bita.

Klaberi Kosovske Mitrovice kažu da je ovo samo početak i da uzbudjenja i žurke tek predstoje.

Atmosferu sa žurke možete pogledati klikom ovde

Autor teksta:

Krivošić Irfan – Alla Deen

 

 

Avatar photo

Autor: Igor