DELIMO KARTE :: Tehno Korida 5. marta u Depo Magacinu

 

China Town, Berlinski Zid, French Kiss i Oranje su samo neki od tematskih događaja koji su u režiji Jungle Tribe-a i hiljade posetilaca napravili rave za pamćenje. Sledeća na redu je La Rambla koja se održava 5. marta, uz podršku opštine Palilula. Događaj  će pored dobre muzike predstaviti  deo španske kulture u Travničoj br. 3 u Beogradu.

Depo Magacin će biti pretvoren u tehno koridu. Salvador Dali, Gaudi, Bikovi i Sangrija na jednom mestu. Toreadori koji će nastupati su legenda domaće scene Boža Podunavac, jedna od  najboljih tehno dama, Kristina Lalić i John Belk koji je svoje znanje pokazao kao finalista prošlogodišnjeg Burn Residence takmičenja i Roxa čije deep i progressive setove domaća publika tek treba da upozna.

Događaj počinje u 23h, a više informacija o događaju i ulaznicama možete naći na: www.facebook.com/technokorida


NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 25X2 KARTE ZA VELIKU “La Rambla” ŽURKU KOJA ĆE BITI ODRŽANA U MAGACIN DEPO-U OVOG PETKA. VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD DA ŠERUJETE OVAJ POST NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “La Rambla žurku”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO SREDE DO 23H KADA ĆEMO PROGLASITI DOBITNIKE. 

Avatar photo

Autor: Igor