KLUB DRUG§TORE – OTVARANJE / 30. MAJ Ø [Phase], Dimi Angélis, Filip Xavi, Tijana T

Posle jednoipogodišnjeg rada u prostorijama starog Beka na donjem Kalemegdanu, tim koji stoji iza kluba Drug§tore je bio primoran da svoje aktivnosti izmesti sa pomenute lokacije. U toku dvomesečne pauze tim je tražio novi prostor koji bi bio adekvatan za klub. Ono što smo pronašli je prevazišlo svačija očekivanja. Veličine oko 600 kvadratnih metara, novi prostor se nalazi u industrijskom delu opštine Palilula, u blizini Pančevačkog mosta i već je dobio nadimak „katedrala“.

Nova adresa je Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova, a klub Drug§tore je otvaranje zakazao za 30. maj. U saradnji sa jednim od omiljenih lokalnih didžejeva, Filipom Xavijem, koji je beogradskoj publici doveo umetnike poput Dashe Rush i Stanislava Tolkacheva, klub Drug§tore će na svom novom otvaranju ugostiti Ø [Phase] iz Velike Britanije i Dimija Angélisa iz Holandije. Njima će se za miks pultom pridružiti Filip Xavi i Tijana T.

Ø [Phase] je producent tehno muzike iz Velike Britanije, najpoznatiji po svom radu za belgijsku etiketu Token records. Nakon izdanja “Binary Opposition” postaje poznat širom sveta. Dimi Angélis dolazi iz Holandije i publika ga najbolje zna po saradnji sa Jeroenom Searchom pod imenom Counterpart. Svoju karijeru je izgradio na ilegalnim žurkama u amsterdamskim hangarima. Oba producenta vezuje tvrd minimal tehno zvuk inspirisan scenom iz Detroita.

Klub ima u planu i proširivanje svojih aktivnosti tako da će u budućnosti pored noćnog programa organizovati i umetničke izložbe, predavanja i radionice. Posle zatvaranja smo od domaćih i umetnika iz inostranstva, vlasnika etiketa, prijatelja koji stoje iza drugih noćnih klubova u gradu, kao i publike dobili poruke podrške koje su nam ukazale da je Beograd zaslužio još bolji i ambiciozniji klub.

Veoma smo ponosni na naš novi dom i pozivamo sve da nam se pridruže na otvaranju 30. maja na novoj adresi.

Ulaznice za otvaranje kluba Drug§tore su 500 rsd pre ponoći i 700 rsd posle ponoći.

Ø [PHASE] (Token / London)
https://soundcloud.com/tokenrecords
DIMI ANGELIS (A&S Records / Amsterdam)
https://soundcloud.com/dimi-angelis
Filip Xavi
https://soundcloud.com/filip_xavi
Tijana T
https://soundcloud.com/tijanat

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/783941944964513

Više informacija o svim događajima u klubu Drugstore na:

https://www.facebook.com/drugstore.beograd

https://twitter.com/clubdrugstore

http://instagram.com/clubdrugstore

 

Avatar photo

Autor: Igor