Zvezde Tomorrowland-a na Serbia Wonderland-u

Najpoznatiji festival elektronske muzike na svetu, sa svojom raskošnom scenografijom i bogatim lineup-om, ugostiće i zvezde koje će srpska publika imati prilike da čuje na ovogodišnjem spektakularnom Serbia Wonderland Open Air Festivalu, 20. i 21. juna u Beogradu. Deo line up-a sa Open Air Festivala, među kojima Omnia, Sean Tyas, Ibranovski i Jorn van Deyhoven, nakon nastupa na Serbia Wonderland-u odlazi u Belgiju, kako bi stali pred publiku čuvenog Tomorrowlanda.

Serbia Wonderland Open Air Festival je za prilično kratko vreme postao jak festival, koji u svom line up-u ima imena koja će se naći na čuvenom Tomorrowland-u. To smo uspeli zahvaljujući ogromnoj podršci publike, koja je pokazala da zaista želi da se nešto drugačije napravi i zaživi kod nas. Uz ovakvu podršku, verujemo da će priča o Serbia Wonderland Festivalu iz godine u godinu ići samo uzlaznom putanjom“, ističu iz Jungle Tribe-a.

Na stvaranje Serbia Wonderland brenda, svakako su pozitivan uticaj imali i sjajni utisci koje su sami DJ-evi ali i njihovi menažeri, odneli sa svojih proteklih Serbia Wonderland nastupa, kao i činjenica da je za kartu potrebno izdvojiti samo 13 eura, što je neuporedivo niža cena u odnosu na evropske festivale gde se iste zvezde mogu čuti.

Promo period za kupovinu karata po super ceni od 1500 RSD za oba dana festivala produžen je do 01. juna, nakon čega će cena karte porasti na 1 800 RSD. Tada će u prodaju će u prodaju biti puštene i jednodnevne ulaznice po ceni od 1 000 RSD. Karte za Open Air Festival, mogu se kupiti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Njegoševa 31v.

Avatar photo

Autor: Igor