KO JE STRANGER?

 

Za njega kažu da je najbolje očuvana roterdamska tajna tehna. I zapravo je istina, o njemu se malo zna. Ono što je sigurno, svi koji su imali prilike da ga slušaju, znaju da ne ostavlja publiku ravnodušnom i da uvek iznenadi one skeptične.

Ime mu je Mitchel Polderman. Njegov pseudonim je stranger. Jer on to i jeste.

Stranac koga ne poznajete, ali će Vam biti dovoljan jedan njegov set da bi shvatili da on poznaje vas.

Rođen je u RoterdamuHolandiji. Žanr za koji se vezuje je Acid Techno.

Prvi put je nastupio 2014. Godine kada je i bio zapažen od strane mnogih, kao što su  Sven Vath i Marcel Dettmann.

2014. godine je rođen njegov label Self Reflektion. Osim samog stranger-a, za njegov label potpisuju i umetnici kao što  su Lenson, Mental Resonance i Remco Beekwilder.

Osim label-a Self Reflektion, u njegovom vlasništvu nalaze se i label-i Paling Trax i Perspektiv Label.

Izdavao je trake i za Monnom Black, čuveni label iz Londona, dok je puštao na čuvenom Awakenings-u za vreme Amsterdam Dance Event-a. Kažu da su njegovi nastupi u nemačkom klubu Tresor nezaboravni.

Stranger je čuven po tome što takoreći ’skuplja’  neafirmisane umetnike koji mu se dopadaju.

Sve njegove nastupe možete pratiti na njegovom sajtu stranger.wtf

Za sada najviše nastupa u svojoj rodnoj Holandiji, gde pult najčešće deli sa Perc-om, Rod-om i Ansome-om. Sada i mi imamo priliku da ga čujemo u Beogradu, 22. Decembra u klubu Plastic.

Klanjam se svim DJ-evima koji su apsolutni unkonown artist–i  i koji se ne koncentrišu  na svoju pojavu i ime, već isključivo na muziku, oni koji su dovoljno nesebični da daju priliku i drugima.

Organizacija DRILL koju vode dva momka,  mene lično oduševljava, i pravac u kome idu je nešto što treba našoj sceni. Ovaj put u saradnji sa Ressort Imprint etiketom, napravili su pravo osveženje.

Ovo nije vaš prosečni nepoznati izvođač“ – Zasigurno ćemo proveriti to ovog decembra, a nadamo se da će nas biti u velikom broju.

DRILL slavi drugi rođendan i u tu čast nam dovode fenomenalnog gosta. Dođite da otkrijemo ko je stranger. 

Avatar photo

Autor: Igor