KO NAM SE PRIDRUŽUJE UZ LEGENDARNOG PAUL KALKBRENNER-A 24. NOVEMBRA U HANGARU!

 

Konačno je stigla informacija ko nam se pridružuje 24.11. u Hangaru!  Iako nije prošlo mnogo vremena od njenog martovskom gostovanju u Beogradu, HITO ponovo dolazi. Među nekoliko imena koja kao muzička podrška prate Kalkbrenner-a tokom njegovih nastupa, odabrana je ova šarmantna japanka. Njen prvi nastup izazvao je ogroman broj pozitivnih reakcija i jedan je od onih o kojem se  strastveno prepričava. Lineup ove večeri upotpunio se ovim fenomenalnim imenom i usrećio zavidan broj njenih ovdašnjih fanova.

Berlinska ikona Paul Kalkbrenner internacionalno je poznat po svom jedinstvenom talentu koji potvrđuju sedam studijskih albuma i preko 2.3 miliona Facebook fanova. On duboko veruje u svoje izvanredne produkcijske mogućnosti koje najbolje predstavlja live nastupima. Njegove zahtevne kompozicije pune energije nastaju iz osnovne želje ovog umetnika da slušaoca iščupaju iz naporne svakodnevnice i ubace u iskreno uzbuđenje umetnosti, pozitivne energije, prijateljstva, nade i ljubavi.

Svoje di džej putovanje Paul Kalkbrenner započeo je 1992. kada su on i Sascha Funke zajedno puštali muziku u lokalnim klubovima za mlade. Ubrzo su obojica postali zaluđenici elektronske muzike, masovno sakupljajući ploče. Već u svojoj osamnaestoj godini, radeći na nemačkoj televiziji, Paul je dovoljno zarađivao da može da izdvoji novac i polako kupuje opremu za sopstvenu produkciju. Koliko god je do tada uživao u zabavnom životu di džeja, iskreno je želeo da publici predstavi sopstvenu muziku. Svoja prva izdanja izdao je 1999. Za Bpitch etiketu, vlasnice Ellen Allien. Njegov najveći uspeh i stvar koja ga je definitivno lansirala u orbitu najcenjenijih imena globalne elektronske muzičke scene je soundtrack za film Berlin Calling sa kojim je zaludeo umove rave publike. 2009. godine otvara sopstvenu etiketu Paul Kalkbrenner Musik za koji nastavlja da ređa svoje albume. Na kraju dana, Paul se uvek vraća berlinskim korenima opuštajući se svojom kolekcijom Back To The Future mikseva. Ova trilogija predstavljaju hronološki zapisanu istoriju dolaska elektronske muzike na berlinsku scenu, sakupljenu njegovim redovnim slušanjem radija tokom svojih tinejdžerskih dana.

Kao domaća podrška ovog superstara u di džej pultu pored HITO, nastupaće Marko Milosavljevic i Nic Lawyer.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima.

Vidimo se na Blender ❊ Paul Kalkbrenner ♬ 24. novembar 2017.

 

Avatar photo

Autor: Igor