Ko je i kako DANAS izgleda TECHNO VIKING!

 Ko je i kako DANAS izgleda TECHNO VIKING!

Pre tačno 15. godina na čuvenom “Fuckparade-u” u Nemačkoj, legenda je rodjena, mišićavi rejver bez majice nazvan TECHNO VIKING. Jedno je sigurno, postao je slavan iako to nije možda ni želeo niti potencirao, a osvojio je techno svet svojom igrom i nekom čudnom harizmom.

Originalni video je već odavno skinut sa youtube-a koji je snimio Matthias Fritsch sada već davne 2000. godine! Posle skoro šest meseci istraživanja i potrošenih hiljada dolara na detektive koji će pronaći ovu legendu sa klipa, sajt WWN ponosno i ekskluzivno predstavlja legendu Gunther Ackermana poznatijeg svima kao TECHNO VIKINGA.

Gunter aka Techno Viking živi u predgradju Berlina u jednoj sasvim običnoj sivoj kućici kao i većina Nemaca, a trenutno radi kao biolog na Univerzitetu u Berlinu. Tih godina kada je i taj čuveni klip snimljen radio je kao drvoseča u jednoj firmi, a vikendom je zajedno sa kolegama voleo da odlazi na techno žurke i da se opušta od napornog posla. Kako on iskreno kaže mnogo se kaje zbog tog trenutka i video zapisa jer nije hteo da postane poznat i slavan kao Techno Viking.

On i kolege su redovno vikendom konzimirali droge, tj. u njegovom slučaju oni su uzimali “speed” i uživali na rejvovima po Berlinu. Zato i sada ima posledice od tih droga i dok je radio ovaj intervju non-stop je morao da gleda i secka jednu roze biljku koja mu pomaže da održi koncetraciju. 

Momenat kada je taj kultni video zapis snimljen od strane Fritsch-a je za njega skroz nepoznat, tj. uopšte se i ne seća nikakvog kamermana niti da je sniman četiri minuta bez prestanka, jer nije spavao skoro četiri dana i non-stop su rejvovali i nisu prestajali da se drogiraju sav taj period i kako on kaže da je znao da ga snimaju istog trenutka bi mu slomio tu kameru. On nije uspeo da objasnio svoje vrhunske sposobnosti igranja, već kaže da je osećao da je pun adrenalina i želje za igranjem. 2002. godine je dobio otkaz u toj firmi gde je radio kao drvoseča jer je zbog besa udario u jedno drvo koje je palo na supervizora koji je polomio nogu, i tada je počeo da studira Biologiju na poznatom Univerzitetu u Berlinu gde sada i radi kao glavni biolog u labaratoriji.

Ceo intervju sa Gunterom tj. svima poznatijem kao Techno Viking možete pročitati klikom ovde, a pogledajte još jednom za kraj pravu legendu rejv scene i video zapis koji će uvek ostati simbol za slobodu i TECHNO SCENU. 

IZVOR: http://waterfordwhispersnews.com/

Da li je ovo istina ili ne, stvarno ne znamo, ali nama se priča svidja 🙂

Avatar photo

Autor: Igor