Kompletiran program Central Dance Event 2022 novogodišnjeg maratona! Među hedlajnerima zvezde svetske elektronske scene – Amelie Lens, Hot Since 82, Umek, Joris Voorn!

 Kompletiran program Central Dance Event 2022 novogodišnjeg maratona! Među hedlajnerima zvezde svetske elektronske scene – Amelie Lens, Hot Since 82, Umek, Joris Voorn!

Četvorodnevni novogodišnji maraton Central Dance Event 2022 biće održan od 30. decembra do 2. januara u Hangaru u Luci Beograd uz nastupe svetskih zvezda elektronske scene kao što su Amelie Lens, Hot Since 82, Umek, Joris Voorn, Yousef, Sama’ Abdulhadi i AmyElle.

Njima će se pridružiti postava najboljih i najtraženijih domaćih izvođača među kojima su Marko Nastić, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Lea Dobričić, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Kid Kimi, Marko Vuković, Joma Maja, Groovyman, Mina Poznanović i The+.

Deveto izdanje Central Dance Eventa u četvrtak 30. decembra otvara belgijska tehno heroina Amelie Lens, koju je muzička industrija svrstala u sam vrh scene. Te večeri, domaću podršku pružiće joj član Drumcode familije Ilija Đoković koji gradi internacionalnu karijeru, harizmatična Lea Dobričić, jedna od najtraženijih regionalnih izvođača i The+ koji je osvojio drugo mesto na ovogodišnjem Let’s Mix It DJ takmičenju. 

Balkanska ikona tehna i jedan od najvećih regionalnih izvođača svih vremena, Umek, nastupiće u novogodišnjoj noći. Međunarodno priznat di-džej i producent, sa karijerom dugom skoro tri decenije, Umek je jedan od miljenika beogradske publike i poznat po hitovima kao što su „Lanicor“ i „Posing As Me“. On je neko je zaslužan za popularizaciju elektronske muzike na ovim prostorima. U najluđoj noći uz „oca slovenačkog tehna“ nastupiće apsolutne legende lokalne elektronske scene Marko Nastić i Dejan Milićević, Marko Milosavljević – strastveni kolekcionar ploča i jedan od omiljenih di-džejeva klupske publike, predstavnik mlađe generacije Kid Kimi – di-džej koji briše žanrovske granice i Groovyman – jedan od osnivača dua Gramophonedzie.

Repriza Nove godine rezervisana je za Jorisa Voorna koji predstavlja epicentar holandske elektronske scene i pozicionira andergraund haus i tehno na globalnoj muzičkoj mapi, pionirku palestinske tehno scene Samu’ Abdulhadi i AmyElle koja pripada novoj generaciji britanskih haus di-džejeva. Uz njih će nastupiti harizmatični di-džej par Marko Vuković i Joma Maja koji svoj entuzijazam uvek prenose i na plesni podijum.

Central Dance Event novogodišnji maraton u nedelju 2. januara zatvaraju zaštitno lice modernog tek haus zvuka Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku i Yousef, tek haus di-džej, producent i organizator popularnih Circus žurki. Podršku će im pružiti Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, uspešni producentski trojac IDQ i Mina Poznanović, trećeplasirana na Let’s Mix It DJ takmičenju 2020.

Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 je u prodaji po promo ceni od 4490 dinara za parter i 5490 dinara za VIP galeriju. Dvodnevne ulaznice za CDE 2022 mogu se nabaviti po ceni od 3190 dinara za parter i 3990 za VIP galeriju. U prodaji su takođe i jednodnevne ulaznice po ceni od 1790 dinara (parter) i 2290 dinara (VIP) za prvo veče; 1890 dinara (parter) i 2390 dinara (VIP) za doček Nove godine; 1690 dinara (parter) i 2190 dinara za reprizu Nove godine i 1,690 dinara (parter) i 2,190 dinara za poslednje veče novogodišnjeg maratona. Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

Central Dance Event Warm up party aftermovie:

Avatar photo

Autor: Igor