Ovog petka i subote u klubu DOT! Petak sa Let’s Mix It ekipom, a subotu X-am, DJ COACH, Dino R., Fluid Zbodi, Paragon, NMNJ!

 Ovog petka i subote u klubu DOT! Petak sa Let’s Mix It ekipom, a subotu X-am, DJ COACH, Dino R., Fluid Zbodi, Paragon, NMNJ!

Let’s Mix It žurku u DOT-u ovog vikenda smo prebacili za petak, 17. decembar, kada ćete imati priliku da slušate neke od najperspektivnijih mladih DJ-eva kod nas. To su: Lanna, Pao Pausto i The+.

Prošlogodišnja drugoplasirana Let’s Mix It takmičenja, petnaestogodišnja Lanna je Novosađanka čiji setovi obiliju melodic techno i progressive zvucima. U slobodno vreme eksperimentiše i sa minimal, deep, tech house setovima; bavi se i produkcijom, a najveća želja joj je da bude najmlađi producent na Beatport-u.

Mladi Beograđanin, Pao Pausto, završio je muzičku produkciju na SAE institutu. Za vreme karantina svakodnevno je puštao live setove na društvenim mrežama kako bi održao u ljudima iskru slobode i nadahnuća, koju smatra izrazito bitnom u stvaralaštvu, te muzici. Njegovi setovi su fuzija više žanrova sa akcentom na techno zvuk, s obzirom da preferira lejblove poput Drumcode-a, Truesoul-a, IAMT-a, Terminal-a i Codex-a.

Dragoslav Dimitrijević, aka The+, svoju DJ karijeru započeo je 2017. godine u Novom Sadu. Vice pobednik je poslednjeg Let’s Mix It takmičenja, a zapažene nastupe imao je na nekim od najvećih festivala i klubova u zemlji – od Exita i Dev9t-ke, do Barutane i Tunnela. Autentičnost njegovog zvuka krije se u mešavini house-a i techno-a, koji su isprekidani acid-om i break beat-om.

Žurka traje od 23 do 05h. Cena ulaznice je 200 dinara, a covid propusnice su obavezne.

U subotu, 18. decembra u DOT-u će održati specijalna B2B žurka, sa čak tri seta, odnosno šest DJ-eva! B2B će raditi Y-X-am i COACH, zatim Dino R. i Fluid Zbodi, i Paragon i NMNJ.

Iza alijasa X-am stoji Matija Maksimović, mladi producent i DJ koji se muzikom bavi oduvek. Na lokalnoj sceni je prisutan poslednjih par godina, a pored puštanja muzike u Beogradu, radio je gigove i u Rimu. EP izdanje mu je objavljeno u okviru Experiment Records-a iz Mančestera. Njegovi setovi obiluju nesvakidašnjim spojem modernog tech-house groova, funka i disco-a. Za miksetom istovremeno će se, pored X-am, nalaziti i DJ COAH. Kako sam ističe, on je jedna mlada nevaljala zuljalica sa beogradskih ulica koji uglavnom za glavno jelo servira Detroit house, sa prilozima acid-a, electro-a i old school-a. Za desert voli da posluži yugo bangere i disco sa područja zemlje izlazećeg sunca. 

Dino dolazi sa crnogorskog primorja, a svoje prve underground korake započeo je u Holandiji, tokom studija, gde je imao priliku da poseti neke od najboljih klubova i festivala u Evropi i svetu. Autentični i edgy zvuk prenosi na svoje setove, i približava ih domaćoj publici. Zajedno sa svojim prijateljem sa fakulteta osnovao je muzičku organizaciju DVRGNT, nakon čega je sledila i rezidentura u klubu Magistraat u Hagu. Učestvovao je i u dve organizacije iz Crne Gore, Empty Headed i Totalitare Underground. Suosnivač je i Kolektiv Base-a, muzičke i event organizacije iz Beograd. 

Fluid Zbodi će raditi B2B sa Dinom R. Igor Zbodulja aka Fluid Zbodi ozbiljnije je počeo da se bavi muzikom pre 3 godine. Vrlo brzo je uspeo da se probije na beogradskoj klabing sceni, puštajući u klubovima kao što su Barutana, Half, DOT, 25th… Ove godine imao je debitantski nastup na Exit festivalu na Urban Bug Stage-u. Član je organizacije Kolektiv Base od njenog osnivanja. Njegovi setovi sinonim su za fluidnost, jer često istražuje razne žanrove elektronske muzike. Eksperimentisanje zvukom ga je od minimala dovelo do techno-a, koji sada pušta.

Treći set večeri radiće Paragon i NMNJ. Paragon je solo projekat Stefana Račića, kroz čije setove možete čuti fuziju techno-a, electro-a i break beat-a. Svoju karijeru započeo je 2016. godine. Energičnim, a istovremeno i dreamy setovima, Paragon vešto uspeva da balansira između techno-a i house-a, jin i janga elektronske muzike. Za DJ pultom obišao je sve eminentne klubove u Srbiji, radeći sa svetskim imenima. NMNJ, odnosno Nemanja Vujić, rođeni je Požarevljanin, sa adresom u Beogradu. DJ-ingom se bavi od 2015. godine, i za to vreme je puštao u brojnim domaćim klubovima i na festivalima. Sa živopisnim i širokim muzičkim ukusom, NMNJ je u stalnoj potrazi za savršenom house formulom.

Žurka će trajati od 23 do 05h. Cena ulaznica je 500 RSD, a kovid propusnice su obavezne.

Avatar photo

Autor: Igor