VIDEO :: MACEO PLEX BACIO ČAŠU U PUBLIKU I POVREDIO ŽENU!

 VIDEO :: MACEO PLEX BACIO ČAŠU U PUBLIKU I POVREDIO ŽENU!

Klub i DJ povredjenoj ženi su uputili izvinjenje, pokrili sve medicinske troškove i osigurali joj doživotni VIP tretman!

Na rejvu u brazilskom beach clubu Warung održanom 3. decembra, kubansko-američki DJ Maceo Plex povredio je jednu klaberku tako što je ponesen atmosferom nepažljivo u publiku bacio čašu. Po društvenim mrežama šire se snimak na kojem se jasno vidi kako nakon nekoliko gutljaja Maceo lansira čašu – prema svemu sudeći, srećom, plastičnu – u razgaljenu gužvu koja uživa u muzici.

Svedoci su potvrdili da je čaša nažalost završila na nosu jedne gošće i raskrvarila ga, a čim je saznao za incident Maceo se nekoliko dana posle žurke izvinio putem Facebooka, a objavu je na svoj službeni profil postavio klub. Pričajući na španskom uz portugalske titlove Maceo se izvinio i dodao kako su povredjenoj ženi iz kluba kao nadoknadu poklonili doživotno besplatni VIP tretman u klubu i pokrivanje svih medicinskih troškova nastalih ovom nezgodom. Maceo tvrdi i kako mu je dotična oprostila.

“Bila si tu da me podržiš, a ja sam te na kraju povredio. Loše se osećam zbog toga. Nemam šta više reći. Nadam se da se mogu vratiti u Warung i da ćete me ponovo primiti u svojoj divnoj zemlji. Ovo što sam napravio više se neće ponoviti. Nekad bacim slušalice, a sad sam bacio gotovo praznu plastičnu čašu. Nisam to smeo napraviti. Strašno mi je žao”, bio je iskren Maceo.

IZVOR: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor