KOMPLETIRAN SADRŽAJ INDONEŽANSKE PIJACE!

Ostao je još jedan dan do egzotičnog spektakla na Kalemegdanu! U saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije 26. avgusta u okviru Kalemegdan Summer Festivala održaće se „Indonežanska pijaca“ na Beogradskoj tvrđavi u rovu kod Vojnog muzeja. Ova manifestacija osmišljena je da posetiocima predstavi kulturu Indonezije i pruži im mogućnost da osete duh ove egzotične zemlje u samom srcu Beograda. Program je besplatan, počinje od 19h i trajaće do 22h! 

Kao što je već objavljeno, glavna atrakcija biće zvezde iz Indonezije, plesna grupa „Krida Budaya“ koja će se predstaviti publici u dva nastupa tradicionalnim balinežanskim plesom. Ovakav performans nemate prilike stalno da vidite i nikako ga ne smete propustiti! Pored njih, nastupiće i zvezda sa naših prostora, kantautorka i live looping umetnica Tamara Ristić „Kezz“, prepoznatljiva po jedinstvenoj kombinaciji izvornog i modernog, prirodnog i elektronskog zvuka i jakoj emociji.

SATNICA INDONEŽANSKE PIJACEU toku programa, moći ćete da uživate u brojnom sadržaju namenjenom za sve generacije. Na korneru Jungle Tribe turističke agencije moći ćete da se informišete o zanimljivostima ove destinacije, pogledate film o Baliju, čujete zanimljive priče i saznate kako da otputujete tamo. Na korneru Ambasade Republike Indonezije studenti će moći da pronađu sve potrebne informacije o stipendijama koje nude i fotografišu se sa tradicionalnim elementima, a na korneru „Deca boje Bali“ naši najmlađi će moći da uživaju bojeći veliku bojanku i družeći se sa vršnjacima.
Tradicionalne specijalitete koje ćete moći da degustirate pripremaće za vas restoran „Indo Food“, a kompanija „Indomie noodles“ organizovala je malu radionicu na kojoj ćete saznati kako se prave nudle.
Tu će se naći i korner plesne grupe Ambasade Republike Indonezije gde ćete moći da naučite i po neki zanimljiv korak egzotičnog indonežanskog plesa i steknete zanimljivo iskustvo, zatim korner na kom ćete moći da se opustite uz „Vežbe disanja“, korner „Henna tattoo“ za one koji bi želeli da ukrase svoje telo privremenom tetovažom, nakit umetničke radionice „Filigran-H“ i humanitarna galerija.

MAPA INDONEŽANSKE PIJACEPodsećamo vas da pronađete korner kompanije „Qatar Airways“ koja će najsrećnijim posetiocima pokloniti 2×1 avionsku kartu za Bali. Fotografisanje će biti od 19-20:30h i putem izvlačenja papirića na samom dešavanju biće proglašeni dobitnici od strane Ambasadora Republike Indonezije.


Ulaz na Indonežansku pijacu biće besplatan za sve posetioce od 19-22h, dok će se za program od 23h na kom nastupa svetska zvezda Dyro naplaćivati.
Trenutna cena karata za “Bali Wonderland” iznosi 1090 rsd, a aktuelna je i akcija 3+1. Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa.

Link eventa: https://www.facebook.com/events/146053352625110/

 

Avatar photo

Autor: Igor