Guy J i Jeremy Olander uz jaku domaću podršku!

 

Vest da kralj progressive-a Guy J i ljubimac Eric Prydz-a Jeremy Olander dolaze u Beograd na još jednu PLAY žurku odjeknula je poput munje, a svi oni koji nameravaju da posete Beogradski Sajam 23. septembra imaju i razlog više da dođu. Domaća podrška dvojici headliner-a biće više nego moćna – pogledajte ko su momci koji će biti zaduženi za dobru atmosferu!

PLAY žurku otvoriće jedan sjajan, mladi i talentovani b2b – Bažalac i Račić zagrejaće klabere pre zvezda večeri svojim dinamičnim progressive setom koji su spremili za sve posetioce Beogradskog Sajma. Ova dva momka su, iako od nedavno na sceni, već omiljeni širom Srbije i poznati kao pripadnici mlađe DJ generacije koji prave odličnu atmosferu i donose sjajnu energiju gde god da nastupaju, bilo to po klubovima ili na festivalima i većim žurkama. Kao mlade nade elektronske muzike baš su oni dobili šansu da otvore novu PLAY žurku i motivišu mlađe naraštaje svojom muzikom i umećem za DJ pultom.

Danijel Čehranov poznatiji i kao Last 95 je još jedno ime koje će nastupiti na predstojećoj PLAY žurci. Tokom svoje karijere nastupao je u svim vodećim beogradskim klubovima, velikim žurkama poput Raveolution-a, a našao je svoje mesto i na festivalima kao što su EXIT i Lovefest. Danijel je DJ pult delio sa mnogim velikim svetskim imenima, a njegovi setovi su dinamični, raznovrsni i žanrovski odlično uklopljeni. Last 95 je poznat i po svom producentskom radu -pre nekoliko meseci pokrenuo je izdavačku kuću sa istim imenom, a njegova EP izdanja završila su u samom vrhu Beatport-a.

Za kraj ostaje prava poslastica – DJ duo ZWEIN koji čine dva sjajna momka, Nexie i Nenad Jovanović. Definitivno ne postoji nijedan prestonički klaber koji nikada nije završio na nekima od sjajnih setova ovog dvojca – bilo u nekom od beogradskih klubova poput Gadosti, The Tube-a ili KPTM, velikim žurkama poput Raveolutiona, ili na velikim muzičkim festivalima. Nexie i Nenad su uvek rado viđeni na svakom afteru gde uvek „voze“ publiku svojim energičnim setovima, tako da je baš njima pripala čast da zatvore ovu PLAY žurku. Nexie i Nenad konačno nastupaju zajedno posle duže pauze, pa su tako najavili da će posetioci PLAY žurki moći da čuju i puno nove kvalitetne muzike sa predstojećih izdanja na setu koji su spremili specijalno za ovu priliku.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 890 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY koncept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a niz su nastavili Jay Lumen i Oxia.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

Avatar photo

Autor: Igor