Konačno DICA u Beogradu! TNT i Underground D.O.O prave spektakl u Klubu Drugstore!

 Konačno DICA u Beogradu! TNT i Underground D.O.O prave spektakl u Klubu Drugstore!

Po prvi put nam u Beograd dolazi DICA ( @dica.303 ) koji će svojim lajv aktom razneti zidove kluba Drugstore. TNT i Underground doo ekipa spremaju spektakl 02. februara u klubu Drugstore.

Francuski artist koji je izdavao trake na vodećim neorave etiketama poput Fluctuat Rec, KTK, Recollection, SCTR, Stay Up Forever stiže nam 2. februara i sprema vrhunsku mešavinu goa zvukova, jakih trance basova i brzih groovy ritmovima. 

Lokalnu podršku u main room-u kluba Drustore će činiti LUKA CONCRETE ( @lukaconcrete ), dobro poznat beogradskoj publici još od davne 2000. godine, SYNSANE ( @synsane303 ), pionir neorave kulture u Srbiji koga krasi zarazna energija za mixpultom, MICYVID x IVV.LMTD ( @micyvid @ivv.lmtd ), tehno duo i rastuće zvezde srpske tehno scene poznate po svojim eksplozivnim setovima, a za sam kraj i LEBRONXU ( @lebronxuu ), mlad i nemilosrdan predstavnik tvrdog i brzog zvuka.  

U Dark room-u možete očekivati ono što vam sam naziv govori – mističan, prljav i nepredvidiv techno kojeg za vas sprema ekipa @underground_d.o.o ! Iz Zagreba nam stižu veoma mladi artisti koji će se svim silama potruditi da zadovolje vaše mračne i mokre snove žustrim notama i krvavim bassevima koji nikoga neće ostaviti u senci. Otto ( @otto_kontrabassic ) će vas razbacati po danceflooru uz Matana ( @ante_matan ) sa groovy hitovima i šarolikim prelazima, a nastaviće ih Pusmus ( @pusmus8 ) koja sprema brzi mrdoguz s daškom trance-a da vas ne ostavi ravnodušnima. Anima ( @0animaa0 ) je zadužena za girly melodije na koje će vaše cipelice skakutati sve do zore i dočekati Radiosa ( @radios_94 ) da vas zatuče brzim tranzicijama koristeći se industrijskim alatom i tvrdom gasom! 

 Uskoro informacije u vezi ulaznica…

Avatar photo

Autor: Igor