The Nexus Zone ekipa najavljuje svoj prvi rođendan uz jako kvalitetan techno zvuk! Stan Christ x Varya Karpova stižu u Hangar!

 The Nexus Zone ekipa najavljuje svoj prvi rođendan uz jako kvalitetan techno zvuk! Stan Christ x Varya Karpova stižu u Hangar!

The Nexus Zone najavljuje svoj prvi rođendan koji će se održati 24. februara 2024. godine u Luci Beograd u sada već kultnom prostoru Hangar 3. Specijalni gosti koji će upriličiti ovu proslavu su Stan Christ x Varya Karpova koji će sigurno oduševiti beogradsku publiku svojim hard techno setovima.

Varya Karpova, koja je stekla globalnu reputaciju zahvaljujući svom brzom i razigranom hard-dance zvuku, spremna je da svojim melodičnim i tvrdim elementima osvoji srca publike. Njene impresivne produkcije za Possession, RAW i Techno Germany jasno ističu njen prepoznatljiv stil.

Pored nje, sceni će se pridružiti i Stan Christ, jedno od trenutno značajnijih imena u svetu hard techno muzike. Poznat kao vlasnik renomiranog izdavačkog brenda “revisedrecords” i redovan gost na prestižnim festivalima kao što su Verknipt i ADE, Stan Christ donosi svoj autentični zvuk i energiju koja će definitivno podići atmosferu.

Iz Nexus Zone ekipe nastupaju Xeponai, Mylan i Rigid, koje ste do sada mogli čuti na prošlogodišnjem Lovefest festivalu, kao i na proslavi ovogodišnjeg Central Dance Event-a

Ulaznice su već u prodaji preko Cooltix platforme po ceni od 1390,00 RSD i možete ih kupiti klikom ovde.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor