Koncert na terasi Culture kluba Revelin: Cercle poziva Hot Since 82!

 

Hot Since 82 će puštati jedinstveni DJ set u ponedeljak, 17. juna, u 19:30 prema centralnom evropskom letnjem računanju vremena na terasi Culture kluba Revelin.

Događaj se producira te emituje uživo od strane Cercle-a, u suradnji sa Sonus festival – Koncert na zidinama Dubrovnika, s pogledom na Stari Grad. Koncert se održava na terasi kluba Revelin, tačnije na zidinama koje okružuju Grad. Veličanstveni pogled na stovekovni Grad koji je okružen zidinama i pod svetskom zaštitom UNESCO-a, a ujedno i najveći turistički grad u Hrvatskoj.

Izvođač će biti sniman s kamerama iz više uglova te će se emitovati uživo na Cercle Facebook stranici. Nakon seta, umetnik će biti intervjuisan, a online publika će moći postaviti svoja pitanja. Hot Since 82, njegova karijera je eksplodirala u poslednjih nekoliko godina.

facebook.com/hotsince82/

Daley Padley rođen je i odrastao u Barnsleyu u Engleskoj (1981. godine, za razliku od svog nadimka). Počeo je posećivati klubove kao tinejdžer i počeo se „vrteti“ u klubu svog rodnog grada u dobi od 17 godina, gde je postao poznat po svojim 12-satnim vikend setovima. 2003. godine počeo je putovati na Ibizu, a 2006. godine je započeo i rezidenciju na Cream Ibizi.

Padley je 2014. godine osnovao svoju izdavačku kuću “Knee Deep in Sound”. Među njegovim pojedinačnim izdanjima, “Damage” izdao je Truesoul Adama Beyera 2015. godine, a “Evolve or Die” pojavio se na Moon Harbouru 2017. godine, godine kada je nominovan za Producent godine na inauguracijskim nagradama Electronic Music Awards. “Buggin” (s pjevačem Jem Cookeom) sledio je 2018. godine.

Cercle, medij koji proizvodi i emituje koncerte elektronske muzike uživo u neobičnim i pažljivo odabranim prostorima, Cercle je medij posvećen promovisanju umetnika i prostora sa vrhunskom produkcijom, sa ciljem podizanja svesti o umetnosti, kulturnoj baštini i velikim scenama kroz dve plemenite i ujedinjene umetnosti: muzike i videa. Svakog drugog ponedeljka, jedan umetnik pušta 1 sat u jedinstvenom okruženju, nakon čega sledi intervju putem Facebooka uživo.

Cercle je već sarađivao sa više mesta kao što su Eiffelov toranj, dvorac Fontainebleau, dvorac Chambord, posmatračnica tornja Montparnasse toranj, muzej Bourdelle i mnoga druga mesta.

cercle.lnk.to/subscribe

Avatar photo

Autor: Igor