Sjajni vokal i gruv :: Izašao je dugo iščekivani remiks dua Tube & Berger!

 

Dugo je nemački duo Tube & Berger ovaj sjajni remiks čuvao za sebe i svoje vrhunske setove, ali konačno 24. maja remiks koji su uradili za Grazze i Tomi H-a izdat za ZEHN Records.

Ovaj remiks definitivno ulazi u TOP 5 naših traka za prvu polovinu godine jer sa svojim vokalom i gruvom koji vozi kroz celu pesmu neprestano nas tera na ples i “repeat” trake iznova i iznova, šta da vam kažemo osim “PRESS PLAY”.

Tube & Berger su svoje muzičko putovanje započeli pre više od deset godina i od tada, ovi više nego poznati producenti, izdali su dva priznata studijska albuma, svirali širom zemaljske kugle i za sve to vreme pridobili više od 60 miliona YouTube pregleda.

Ovaj dvojac posebno izdvaja činjenica da su svojim muzičkim dopriosom oblikovali žanr Deep House zvuka, a među pesmama koje su definisale elektronsku muzičku scenu u poslednih par godina nalaze se “Imprint of Pleasure”, poznata kao himna najvatrenijih klupskih podijuma za ples i pesma koja je dostigla počasno mesto najprodavanijih singlova svih vremena prestižne Beatport liste.

Kada su nastupi u pitanju, ovaj fenomenalan dvojac ne zna za umor. Tube & Berger su dokazali na svojim čestim nastupima na Ants žurkama u Ushuaia-i da su definitivno šampioni izdrđljivosti cele Ibice. U svojoj kolekciji festivalskih nastupa, beleže one najbolje, a to su Tomorrowland, ADE, Loveweek Festival, Eastport Festival, Claptone’s Masquerade i nekoliko Toolroom Showcase-eva.

Upravo ovaj sjajan duo stiže na Fantastičan dan u prirodi jer ove subote se sprema četvrto izdanje najmasovnije, celodnevne žurke na otvorenom, Fresh Wave Pikink, na čuvenom banjalučkom Banj brdu! Nastupaju residenti Fresh Wave Festivala Nebs Jack, Joma Maja i Woodie, kao i DJ Freak, Luka Čikić, Nikola Todorović i zvezde dana, dvojac bez premca Tube & Berger!


Za više informacija pravac oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor