Konrad Black za prvi open air događaj kluba Tunnel!

 

Konrad Black, rezident kultnog Panorama Bara i vlasnik svetski priznate etike Wagon Repair, u Srbiju se vraća u petak, 10. juna, za prvi open air događaj u rovu ispred kluba Tunnel.

Nakon nezaboravnog nastupa u klubu Aronda, čuveni kanadski producent i DJ uvrstio je Novi Sad u svoj putni raspored pored evropskih prestonica klabinga među kojima se nalaze Berlin, Barselona, Cirih i Moskva. Organizacija Public P, odgovorna za brojne uspešne događaje na severu zemlje, uključujući i ovaj, poverenje publike stekla je dugogodišnjim radom zbog čega danas uživa status jedne od najboljih u Srbiji. Upravo će njeni iskusni poznavaoci mixa, Klaus i Milan Živanov biti domaća podrška, dok će veče iza zidina Petrovaradina otvoriti veteran klupskog zvuka, Sloxxx. Ulaznice se prodaju pri ulasku u rov po prvoj, ranoj ceni od 400 dinara, dok će nakon ponoći iznositi 500.

Konrad Black (Todd Shillington) je kanađanin sa privremenim boravištem u Berlinu, odgovoran za stvaranje kultne izdavačke kuće Wagon Repair zajedno sa kreativnim genijem Mathew Jonsonom. Plodovi njegovog rada na „opravci vagona“, hitovi „Draconia“ i „Medusa Smile“, uvršćeni su u setove velikana kao što su Ricardo Villalobos, Tiga, i Richie Hawtin. Pored izdanja za vodeće izdavačke kuće M_nus, Visionquest i Crosstown Rebels, svojim vanserijskim umećem doprineo je pozicioniranju prestižne londonske etikete Virus rec. u sam vrh globalne scene. Njegov potencijal prepoznao je poznati britanski sastavi Swayzak, čiji je hit “In the Car Crash” isproducirao upravo Konrad.

Kao glavni i odgovorni iza čuvenog Watergate 03 mixa, uvrstio je neke od klupskih himni poput Klockovog giganta „Sub Zero“, Troxler/Dear hita „Hurt“, kao i „Siamese Connection“, svoju kolaboraciju sa produkcijskim magom Martin Buttrichom sa kojim je sarađivao na albumu u Los Anđelesu. Pored rezidenture u ozloglašenom Panorama Baru, čest je gost planetarno poznatih klubova Fabric u Londonu, Rex u Parizu, Womb u Tokiju, Privilege na Ibizi i brojnih drugih.

Prošli Public ∏ Pee Live događaj sa Konrad Blackom

https://www.facebook.com/MEXPRODUCTIONS/videos/796265210467750/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&video_creator_product_type=0&app_id=2392950137#

Tunnelovih prvih šest meseci postojanja obeležila su internacionalna imena kao što su Ryan Crosson, Mark Henning, Mario Berger, Benjamin Fehr, Radial, Someone Else, Monosaccharide, Frank Haag, John Templeton, Ness, Bu$$, VSK, Ontal, Scalameriya, Lag, Marko Milosavljević, Dejan Milićević i drugi. 

Avatar photo

Autor: Igor