Silicone Soul: Barutana je u top 3 party lokacije na svetu!

 

Njihov nastup u Barutani je već postao tradicija, za koju kažu da je jedna od tri najbolja mesta za puštanje muzike – na svetu.

Škotski sastav Silicone Soul stiže u Beograd ove subote 4. juna, kada će nastupiti na kultnom mestu za open air žurke u prestonici. U intervjuu koji su dali za portal sugasuga.rs, na pitanje da li vole da nastupaju u Barutani, u koju iz godine u godinu tradicionalno dolaze, momci iz dua Silicone Soul odgovorili su:To je zaista jedinstveno mesto za žurke. Možemo reći da je među prva tri mesta na svetu za puštanje muzike.

Momci su u intervjuu najavili nekoliko iznenađenja na beogradskom nastupu zakazanom za ovu subotu: “Svakom nastupu u Barutani se radujemo, to je sjajan početak leta pa uvek spremimo nekoliko iznenađenja kada je reč o nastupu. Puštaćemo neke stvari iz Darkroom Dubs linije takođe.” Na pitanje da li imaju prijatelje među našim DJ-evima nisu krili pohvale za Fakira, koji će zajedno sa njima nastupiti prekosutra: “Imamo nekoliko prijatelja DJ-eva iz Beograda, ali po našem mišljenju Fakir možda pušta najbolju muziku, njegovi warm-up setovi su uvek fenomenalni.

Podsećamo – Silicone Soul će u subotu 4. juna nastupiti u Barutani uz Fakira i DBDZ, a ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 600 dinara za regularnu, tj. 1.000 dinara za VIP kartu. Silicone Soul su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste i upisali nekoliko najvećih nagrada u elektronskoj muzici.

Avatar photo

Autor: Igor