KORN I NOFX POTVRDILI SVOJ NASTUP NA FESTIVALU!

Korn, NOFX, Angel Haze i The BossHoss dodani su u već prilično prestižnu listu nastupajućih na Sziget 2014. Sa ovim imenima zaključen je međunarodni program nastupajućih na “Main Stage”, no uprava festivala je do sada objavila tek nepune 3/4 svojih aktivnosti! Takođe je otkrivena i festivalska aplikacija koja uključuje detaljan dnevni raspored najavljenih programa. Samo 52 dana je preostalo do početka festivala!

Sziget ekipa svakodnevno naporno radi kako bi na vreme završili svoj posao, a “vest dana” je svakako to da je sada međunarodna lista nastupajućih na “Main Stage” konačno gotova!

Ostrvo Slobode rado će ponovno ugostiti “nu metal” heroje grupu Korn, koja će nastupiti na “Main Stage” u petak. Ovi dobitnici Grammy nagrada prodali su preko 35 miliona albuma širom sveta, dvanaest službenih izdanja bila su među prvih deset na Billboard 200 listi, osam od njih su platinasti ili multi-platinasti, a njihov najnoviji rekord, “The Paradigm Shift” – objavljen je u oktobru 2013.

Još jedno veliko ime dodano listi nastupajućih je – NOFX. Punk rock grupa iz Los Angelesa koja je objavila 12 studijskih albuma i prodala više od 6 miliona ploča, što ih čini jednim od najuspešnijih nezavisnih grupa svih vremena. Zvuk NOFX-a je raznolik, koriste elemente punk rock-a, skate punk-a, melodični hardcore, ska punk, ali i drugih muzickih žanrova. To je više od uobičajenog “seks, droga i rock n ‘roll”!

Nova Sziget aplikacija je spremna i potpuno besplatna za sve iOS i Android korisnike! U naredna 3 dana detaljan raspored od već najavljenih dela je ekskluzivno dostupan na aplikaciji, tako da bi što pre mogli biti upoznati sa najnovijim vestima koje objavljuje festival.

A evo šta je dostupno pomoću spomenute aplikacije:

-Mogućnost da proverite sve nastupajuće i da slušate njihovu muziku

-Pregledavanje objavljenog programa po danu, terminu i mestu abecednim redom uz mogućnost da napravite svoj vlastiti raspored omiljenih programa i da ga uskladite s Sziget web i facebook stranicama

-Mogućnost da primate izvestaje o početku programa na festivalu

-Mogućnost da “pronađete sebe”, mesta izvođenja programa kao i druga korisna mesta na festivalu uz pomoć interaktivne karte

-Upustva za tzv.”E skrivena blaga Festivala”: zabava, umetnost i aktivnosti

-Da primate izvještaje najnovijih korisnih informacija

-Da gledate festivalske slike i video

Aplikaciju možete preuzeti ovde: http://szigetfestival.com/mobileapp.

Avatar photo

Autor: Igor