Uskoro 12. Summer3p festival, počela prodaja ulaznica

Jedan od najboljih provoda pod otvorenim nebom ovog leta vas očekuje na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, jer će se od 17. do 20 .jula održati Summer3p festival. Dvanaesto izdanje predstaviće pored odlične elektronske muzike i društveno-odgovorne kampanje i akcije koje su neodvojivi deo ovog festivala.

Ulaznice za Summer3p se već nalaze u prodaji na prodajnim mestima Eventima (na teritoriji čitave Srbije) ili preko sajta www.eventim.rs po ceni od 990 dinara za sva 4 dana.

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu između ostalih nastupiće pioniri domaće elektronske scene Noise Destruction – jedni od retkih koji su citate iz filma „Maratonci trče počasni krug“ koristili na originalan način, poznati nemački DJ Alexander Kowalski, guru mađarske elektro scene DJ Budai i jedna od ključnih figura makedonske elektronske scene – Goran Kan.

Detaljne informacije o muzičkom programu možete očekivati uskoro.

Summer3p je i dalje društveno angažovan. Javna zagovaranja i kampanje koje ćete sresti na festivalu su: “Stop nasilju” i “Čuvajmo prirodu” i „Clean Lake Palić“. Posetioci festivala moći će svoj aktivizam i talenat da ispolje učešćem u nekoj od radionica (audio, video, foto, slikarskoj i ekološkoj radionici za decu), ili sportskim aktivnostima i turnirima: joga, moderan ples, odbojka na pesku, badminton…

Treći i četvrti dan Summer3p festivala se preklapaju sa prva dva dana čuvenog Festivala evropskog filma Palić (19-25. jul), pa i ove godine imate fenomenalnu priliku da sebi upriličite idealan filmsko-muzički provod: tokom dana i večeri najbolji evropski filmovi a kasno uveče odličan provod na Summer3p festivalu.

Avatar photo

Autor: Igor