NAGRADNA IGRA :: Marco Bailey i Vinicius Honorio stižu na veliki Šumadija Fest!

Najveći techno događaj u istoriji Kragujevca biće održan u hali Park 13. i 14. oktobra na sedmom izdanju Šumadija Fest Kragujevac

DJ-evi Marco Bailey (Belgija) – koji već dve decenije spada u sam krem svetske techno scene, i Vinicius Honorio (Brazil) – koji je najveća zvezda u usponu DRUMCODE label-a, povešće sve ljubitelje elektronskog zvuka na putovanje kroz istoriju i zlatne godine techno scene. Oba velikana, koji spadaju među najcenjenije techno izvođače na svetu, biće zvezde ovogodišnjeg Šumadija fest techno spektakla.

Osim ovih velikana u goste će nam doći još kvalitetnih domaćih i stranih izvođača čija ćemo imena uskoro objaviti.

Prodaja dvodnevnih karata će se odvijati u tri faze po sledećim cenama:

I faza po ceni od 750 dinara od 1. septembra do 15. septembra,
II faza po ceni od 950 dinara od 15. septembra do 1. oktobra.
III faza po ceni od 1050 dinara od 1. oktobra do 13. oktobra.

POJEDINACNE KARTE U PRODAJI!

Ulaznice se mogu kupiti u svim WinWin šopovima širom Srbije i na sajtovima www.sumadijafest.comwww.ddtickets.rs. Kragujevac u caffe club NEMAM VE DE. Za vise informacija mozete posetiti oficijalni facebook event klikom ovde.

NAGRADNA IGRA: 

DELIMO VAM 5X2 KARTE ZA OBA DANA FESTIVALA, VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD, DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA, LAJKUJETE NAŠ INSTAGRAM PROFIL AKO NISTE DO SAD I POŠALJTE NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE NA FACEBOOKU IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA SUMADIJA FEST. 

NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA DO 20H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

Avatar photo

Autor: Igor