Pa da li su realni! Pan-Pot na prvoj večeri Central Dance Eventa!

Radiš ceo dan bukvalno kao crnac od pola osam ujutro do šest uveče onda dodješ kući i dočekate vest da prvog dana još jednog novogodišnjeg ludila zvanog CENTRAL DANCE EVENT stiže niko drugi, već nemački techno duo PAN POT!

Mi smo do sada ova dva techno majstora slušali tri puta i sva tri puta smo se proveli više nego dobro, jer u sebi imaju neku tako pozitivnu energiju koju itekako znaju da prenesu publici da svi neprestano plešemo u toku celog seta. Prvi put smo ih slušali sada se već može reći davne 2012. godine u beogradskom klubu TUBE kada su napravili možda i najbolji rejv ikada u tom kultnom klubu!

Bio je to treći februar, a sneg nikad veći i jači u Beogradu, malo je falilo da se žurka otkaže jer niko nije mogao da dodje do kluba, sećamo se da smo prolazili autom oko ponoći pored skupštine, a oko nas NIJEDNOG AUTA, pa sad zamislite kolika je to mećava bila, na kraju su organizatori odlučili da ULAZ BUDE FREE, samo da bi se neko pojavio, a KLUB TO VEČE KRCAT i atmosfera koja se ne može opisati rečima, oni prezadovoljni što su sleteli živi i zdravi, mi što smo uspeli da stignemo I NARAVNO SET ZA PAMĆENJE! Tako da smo od tog momenta postali još veći fanovi ove dvojice momaka!

Snimak će vam sve reći koliko je bilo dobro pre pet godina!

Nakon toga godinu i po dana kasnije STIŽU NA EXIT FESTIVAL i našu omiljenu DANCE ARENU koja ih je u šest ujutro dočekala PUNA! Vrhunski set, atmosfera, vajb ma sve!

I onda samo par meseci odlazimo na SONUS FESTIVAL, njegovo prvo izdanje na ostrvu PAG gde smo ih slusali na AFTERU zajedno sa Joseph Capriatijem, skroz drugaciji osećaj, more, after, gole žene, Sunce, leto, a njih dvojica kao i na svakom svom nastupu daju MAKSIMUM i baš ta energija o kojoj pričamo uvek je prenesu publici da svi zajedno doživimo “SEVDAH” 🙂

Na LoveFestu prošle godine nismo uspeli da ih čujemo, kao ni u Beogradu jer smo bili sprečeni, ali po komentarima klabera smo uvideli da ovaj dvojac nikog nije ostavio ravnodušnim niti će ikad ostaviti.

Mi se radujemo nastupu PAN POT-a kao da ih prvi put šlušamo i uvek ćemo se radovati jer su njih dvojica TANDEM koji uvek vredi čuti, a sad još novogodišnja euforija i tako dalje. 

VIDIMO SE 30-tog decembra u Beogradu! HVALA CDE <3 

Avatar photo

Autor: Igor