Kreće jubilarna 10. sezona u klubu PLASTIC

Jubilarna 10. sezona u beogradskim klubovima Plastic i Mint, pod sloganom „We’ll Always Have Plastic“, počinje 11. oktobra i donosi nam mnoštvo promena i iznenađenja za ljubitelje klabinga svih profila. Klubovi će ove zime raditi četiri dana nedeljno, a program će se menjati iz nedelje u nedelju, uz mnoštvo gostovanja i posebnih tematskih žurki, a s ciljem da se redefiniše koncept noćnog života.

U klubu Plastic, pored dobro ustaljenih večeri brendova klabinga kao što su Buzzin’ sredom (hip hop i r’n’b) i Mainstream Pressure subotom (mash-up i klupski klasici), četvrtkom nas čeka novo veče pod imenom „F*ck Commercial – Let’s BANG!“, dok će se svakog petka za pultom nalaziti neka od poznatih lica klupske scene (Oysha, Mark Funk, Wise D & Kobe…), ali i mladi DJ-evi orijentisani ka raznim vrstama muzike. U Mintu će sredom nastupati Lou Benny & DJ B.K.O sa gostima (Bege Funk & Old School), petak je rezervisan za Fry Day žurku uz imena kao što su Toris Badic i Matija Sokic (Jacking, Deep House & Tech), dok će subotom miksetu preuzimati razni majstori old school hausa, soula, džeza i progresivne muzike.

Tokom vikenda otvaranja, 11. i 12. oktobra, u petak nas očekuje House Central žurka s Mirkom i Meex-om, dok je subota rezervisana za jedno od najpopularnijih večeri u gradu, Mainstream Pressure uz DJ-eve Ikea i Premu. U Mintu će u petak, u okviru Fry Day večeri, nastupiti Tom Collins, Toris Badić & Matija Sokić, dok će se u subotu održati Buggin’ Out žurka na kojoj će za pult stati Daniel Čehranov, Kid Kimy i Miloš Starčević.

U nastavku sezone očekuje nas mnoštvo gostovanja poznatih DJ-eva, ali i promocije kulturnih dešavanja iz raznih sfera umetnosti, kao i tematske žurke i promo večeri za razne brendove pića.

Avatar photo

Autor: Igor