SERBIA WONDERLAND FESTIVAL :: DODATNE KARTE I PREMESTANJE NA NOVU LOKACIJU

Organizatori Serbia Wonderland Festivala otvaraju listu čekanja za dodatni kontigent ulaznica za događaj 12. oktobra u beogradskom KPGT-u.

Zbog velike ljubavi koju je publika pokazala prema konceptu i ideji Festivala Budućnosti kao i interesovanja publike u toku je proširenja događaja ili njegovo izmeštanja na drugu lokaciju. Određen broj karata će biti pušten u prodaju (oko 500) do subote, ukoliko se proširenje i premeštaj potvrde a veliki su izgledi da hoće“, objavili su organizatori.

Šta je potrebno da uradite da bi ste obezbedili svoje karte?
Organizatori ističu sledeće:
Treba da svratite u prostoriju Jungle Tribe-a, Njegoševa 31 V, ili da nas kontaktirate na 011/ 2433-747 ili 011/ 2400-213 ili pošaljete mail na info@serbiawonderland.com i da uplatite 1100 dinara za koje ćete dobiti vaučer koji ćete menjati za ulaznice kad zvanično potvrdimo proširenje!
U slučaju da ne dođe do proširenja novac se  vraćamo nazad  ili isti vaučer možete zameniti za ”’Serbia Wonderland 2014 – Poglavlje Jedan” – 7. decembra ili ”Serbia Wonderland – Poglavlje Dva” – 14. februar koji treba da nas dovedu do Open Air Eventa Serbia Wonderland 2014. sledećeg leta sa 10 hiljada posetilaca i kartama koje će se rasprodati u jednom danu i time nam omogućiti da obezbedimo vodeće svetske DJ-eve i neverovatnu scenografiju“.

 

Avatar photo

Autor: Igor