Kristalno je jasno – u nedelju idemo na Silver Sunset ispred Silosa!

 Kristalno je jasno – u nedelju idemo na Silver Sunset ispred Silosa!

Nakon što je Sona, naslednik Black Coffeeja priredio najluđu žurku koju je Beograd video ponedeljkom uveče, a rezidentkinja berlinskog kluba Watergate Jamiie podigla lestvicu prošle nedelje, u Silosima nas očekuje još jedno ultimativno matine druženje.

Ove nedelje, 20. avgusta, očekuje nas Silver Sunset by Heineken žurka na koju stiže irski genijalac Krystal Klear! DJ i producent iz Dablina koji živi i stvara u Njujorku već više od decenije izbacuje nestvarno kvalitetna izdanja, među kojima su i klupske bombe “Neutron Dance” i “Piano Banana” koje su se vrtele u doslovno svim beogradskim klubovima godinama unazad.

Debitovao je na sceni 2010. godine sa singlom „Tried For Your Love“ koji je Benji B sa BBC Radio One-a puštao u svojoj emisiji 13 nedelja zaredom, nakon čega je usledilo izdanje za All City pod nazivom „We’re Wrong“ čime se Krystal Klear pozicionirao kao autor jedne od 10 najboljih pesama prema izboru DJ MAG-a za 2012. godinu.

Declan Lennon, kako mu je puno ime, od 2013. nastavlja svoj umetnički put na Muzičkoj Red Bull akademiji gde je prateći savremene muzičke heroje industrije usavršio zanat i postao rezident u Hoya:Hoya klubu u Mančesteru, a potom i u kultnom elektronskom hramu Fabric u Londonu. Njegov prodor u svet velikih izdavačkih kuća desio se sa potpisom „Addiction“ za Sony, a ključ za Declanovu sve veću globalnu prepoznatljivost je njegova nepokolebljiva autentičnost i ljubav prema bugi fank i haus zvuku.

Euforični bitovi redovno se provlače kroz njegove romantične setove, a muzika koju vrti savršeno je začinjena po ukusu pravih ljubitelja elektronske muzike. Upravo jedan takav osunčani set premijerno slušamo u Beogradu u nedeljnom terminu od 18 kada prva za DJ pult staje naša slikarka Marija Šević koju odlično poznajemo pod imenom Stellarcompanion, a najbolje od svega je činjenica da je ulaz u Silose i Ponta bar – slobodan!

Nova sabirnica društvenog života Beograda

Silosi, kao nova sabirnica društvenog života Beograda, projekat su neprofitne organizacije Gaia pokret čija četiri stuba delovanja su obrazovanje, umetnost, sport i zaštita životne sredine. U Silosima su se predstavljali naši brojni umetnici poput Svetlane Ninković, Dragane Ognjenović, Milene ZeVu, Mia Stanišića, ali i desetine studenata umetničkih fakulteta u Beogradu, dok su događaje održale naše vodeće manifestacije Bitef, EXIT, Belgrade Fashion Week i brojne druge. 

Iz Medonosnog vrta i pčelinjaka Silosa potekao je višestruko nagrađivani brend meda „Mad Med“, a u celoj zoni Silosa redovno se održavaju izložbe, festivali hrane i pića, predstave za decu i odrasle, edukativni paneli i konferencije, zanatske radionice, časovi joge, bazari domaćih proizvoda i čitav niz muzičkih i raznih drugih dešavanja.

Avatar photo

Autor: Igor