Večeras spektakl, ARTBAT dolazi u Sarajevo!

 Večeras spektakl, ARTBAT dolazi u Sarajevo!

Svi željno i sa nestrpljenjem očekujemo ovaj dan, kada nam u Sarajevo dolazi fantastični dvojac ARTBAT u organizaciji Garden of Dreams.

Još uvek nismo slegli utiske od nedeljne užarene atmosfere koja je vladala Vilsonovim šetalištem, kada nam je u goste došao fenomenalni Hot Since 82, koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Garden of Dreams je još jednom demonstrirao svoj nesumnjiv talent za kreiranje događaja koji prelaze granice i izazivaju divljenje. Zato nije ni čudo što je organizacija dobila zadatak, odnosno privilegiju da nas odvede na još jedno muzičko putovanje, ali i društveno okupljanje koje će zasigurno ostaviti snažan pečat u Sarajevu, ali i šire.

Večeras, svetska senzacija ARTBAT preuzima Titovu ulicu, srce grada i transformiše je u arenu muzičke i umetničke euforije. Zatvaranjem glavne gradske ulice, Sarajevo pokazuje svoju predanost stvaranju jedinstvenog i inspirativnog momenta za svoju publiku. Na taj način, ovaj događaj će privući zaljubljenike u muziku i umetnost iz svih krajeva regiona, Evrope, ali i sveta, obećavajući nezaboravno iskustvo ispunjeno ritmom, plesom i nesvakidašnjom energijom.

Zahvaljujući Ministarstvu kulture i sporta i Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo, ulaz na ovaj event je potpuno besplatan za sve one koji žele uživati stvarajući moćno zajedništvo i ljubav prema umetnosti i kulturi.

U nastavku donosimo servisne informacije o događaju.

Događaj počinje u 19.00 sati i završava u 02.00 sata. Ulazi će biti otvoreni u 18:55, a na ovaj nezaboravni događaj ćete moći ući iz 4 pravca. Glavni ulaz će biti na raskršću ulice Titova i ulice Radićeva. Druga dva ulaza će biti iz ulica Dalmatinska i Kulovića. VIP ulaz će biti iz ulice Mula Mustafa Bašeskija.

U Titovoj ulici će biti raspoređeni barovi na kojima će vršiti prodaja bezalkoholnog i alkoholnog pića.

U osigurani prostor javne priredbe strogo je zabranjeno unošenje alkoholnih i bezalkoholnih pića (PVC, limenke, staklene flaše), izuzev stvari za dečiju ishranu. Zabranjeno je unošenje dezodoransa, parfema, hladnog vatrenog oružja, kao i drugih predmeta pogodnih za nanošenje telesnih povreda. Zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava. Molimo vas da poštujete naložene sigurnosne mere u cilju bezbednog održavanja javne priredbe.

Ponesite udobne cipele, dobru energiju i raspoloženje, a za ostalo smo se pobrinuli mi!

Avatar photo

Autor: Igor