Kristijan Molnar i 031 Republic na Next festivalu u Užicu

 

Četvrti humanitarni NEXT festival, održaće se i ove godine u Užicu 27. i 28. aprila u Gradskom kulturnom centru. Na dva stejdža Public i 031 Republic nastupaće neka od najvećih imena domaće rok i elektro scene.

Za sve ljubitelje dobre elektronske muzike pobrinuće se jedan od najaktuelnijih domaćih di-džejeva Kristijan Molnar na 031 republic stejdžu. Kristijan Molnar je dobro poznat domaćoj publici i tvorac značajne radio emisije Christallization Radio Show. Tokom četiri godine vrednog rada, Kristijan je uspeo da predstavi najnovije i predstojeće trendove u elektronskoj muzici uz promovisanje globalnih i domaćih umetnika kroz brojne gostujuće mixeve i intervjue. Bez obzira da li je u pitanju disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk ili soul, Christallization Radio Show služi za zagrevanje klaberima svakog četvrtka od 23h. Kristijan je do sada je imao prilike da nastupa širom Srbije i Evrope uključujući EXIT festival i Love Fest, Amsterdam i Kipar.

Lokalnu podršku na ovom stejdžu daje di-džej dvojac Luka Vuković i Ivan Radojević, već uveliko poznati po sjajnoj atmosferi koju prave na žurkama širom Srbije i regiona. Ovaj di-džej duo, čije ime nerazdvojno stoji uz 031 Republic organizaciju i predstavlja sinonim za klupsku scenu Užica a i šire, od skromnih početaka na manjim žurkama u lokalima Užica, preko višednevnih manifestacija i festivala u kojima su briljirali kao rezidenti, stigli su do DJ pultova najvećih događaja u zemlji poput Exita,Love i Foam festa. Ivan Radojević i Luka Vuković su kao rezidenti na sopstvenim žurkama već ugostili velika svetska tehno imena, i takođe se našli rame uz rame, tj. za istim pultom sa prestižnim producentima i DJevima od kojih se svakako izdvajaju legendarni Silicon Soul, DJ Umek, Adam Beyer, Valentino Kanzyani, Mathew Hoag, Cristian Varela, Marco Bailey i drugi.

NEXT festival od samog osnivanja ima humanitarni karakter. I ove godine, glavni organizator Shift 2 u saradnji sa Fondom B92 prikupljena sredstva doniraće za opremanje Opšte bolnice Užice.

Organizacija Shift 2 tokom cele godine se trudi da mladima u Užicu i okolini obezbedi što bolje načine da upotpune svoje slobodno vreme, pa će tako u okviru prvog dana NEXT-a, 27. aprila, u prostorijama Gradskog kulturnog centra, biti otvoren i prvi zatvoreni skejt park u Srbiji.

Kako organizatori najavljuju, ostatak line-upa objavljivaće se od četvrtka 7. aprila svakog dana  u 12 časova na zvaničnoj Facebook stranici NEXT festival – Užice (facebook.com/NextFestivalUzice) na kojoj će uskoro biti i informacije o prodaji karata.

 

Avatar photo

Autor: Igor