KULT Showcase sa VALENTINO KANZYANIJEM na Adi Bojani!

 KULT Showcase sa VALENTINO KANZYANIJEM na Adi Bojani!

Ostalo je nešto više od 2 meseca do otvaranja nove sezone kluba Kult, a do tada spremite se, jer sledeće srede stiže još jedan Kult showcase na Adu Bojanu, na plaži Nomad, sa regionalnom i svetskom zvezdom Valentino Kanzijanijem, gde Vam spremaju muzičko uživanje za sve ljubitelje iskonskog elektronskog zvuka!

Valentino Kanzyani jedan je od osnivača slovenačke techno scene i jedan od najcenjenijih techno i house producenata u svetu uz čije smo trake odrastali i zavoleli elektronsku muziku. Karijeru je započeo devedesetih godina i u međuvremenu izgradio reputaciju izuzetno veštog izvođača bilo da je reč o odabiru muzike, tehnici miksanja ili kvalitetu produkcije. Ono po čemu se izdvojio u startu je to što muziku vrti na tri gramofona, a to svoje umeće je doveo do nivoa virtuoznosti pa je i samo gledati ga kako barata vinilima, kojima je ostao veran i dan danas, umetnost za sebe. Njegovi DJ setovi danas kombinuju zarazne zvukove sa hipnoti[u’im melodijama I već skoro tri decenije osvajaju brojne klubove i festivale širom sveta, od južne Amerike do Ibice.

Kroz 2000-te postavio se u vodeće ime elektronske muzike u istočnoj Europi, a 2007. našao se na 75. mjestu DJ MAG-ove Top 100 liste. Tokom karijere koja će uskoro ući u treću deceniju, Valentino Kanzyani i dalje ne gubi svoju strast i ljubav prema elektronskoj muzici.

Vidimo se na plaži…

Ada Bojana

Ulaznice: 10€

Start: 22h

Avatar photo

Autor: Igor