Premijerno u dvorištu muzeja Nebojšina kula, Ritmik nastavlja da pomera granice! Stižu Kristijan Molnar, Luton, Cosmic G i drugi…

 Premijerno u dvorištu muzeja Nebojšina kula, Ritmik nastavlja da pomera granice! Stižu Kristijan Molnar, Luton, Cosmic G i drugi…

Premijerno u dvorištu muzeja Nebojšina kula, Ritmik nastavlja da pomera granice.

Ovog puta za vas su okupili “All Star” tim domaćih Indie, Disco, Funk, House.. izvođača, pojačan jedinstvenim “Live Art” performansom eminentne umetnice koja će svoju impresiju oslikavati na delu. 

Kristijan Molnar je jedan od omiljenih di-džejeva na Balkanu, koji ima recept za uvek prepune događaje. Primarno poznat i poštovan po svojoj radio emisiji ‘Kristalizacija’, Kristijan je posvećen promociji zadivljujućih i uzbudljivih nastupa i emitovanju širokog spektra uvrnute muzike. 

Luton u svojim di-džej setovima krstari House pravcima, a ritam i žanrove spoznao je krenuvši od folklora, preko jazza, pa sve do elektronike. On oslobađa zvuke koji su osvojili domaću scenu i čiji ritam ne dozvoljava da mirno sediš. 

Cosmic G se muzikom bavi još od detinjstva kada je pohađao muzičku školu, a potom kao dečak i tinejdžer svirao gitaru u dva benda zajedno sa drugarima. Ubrzo nakon toga počinje da upoznaje svet elektronske muzike, koja ga, kako kaže, uvodi u nešto potpuno novo, gde uspeva da se u potpunosti pronađe. Počinje da se bavi produkcijom i di-džejingom i osvaja domaću i Berlinsku scenu. 

White City Soul – duša Beograda prožeta kroz fuziju džeza, fanka, diska, hip hopa i organskog hausa. Kolektiv od šest mladih entuzijasta okupljenih oko ljubavi i strasti prema muzici. Nastupali su od jazz i filmskih festivala do prepunih noćnih klubova, jer njihova ljubav prema muzici i umetnosti je bezgranična. 

Vidimo se 8. Septembra na ovom nesvakidašnjem disko-art dogadjaju.

Karte možete kupiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor