Kupiš 3 dobiješ 4 – karte za Adriatique na promociji!

 

Organizatori Raveolution žurki su rešili da obraduju sve klabere i ljubitelje kvalitetnog tech-house zvuka jednom lepom promocijom – za tri kupljene karte za oktobarski Raveolution, na kom će nastupiti DJ senzacija Adriatique, dobija se još jedna karta gratis!

Akcija 3 + 1 gratis trajaće do ponedeljka, 3. oktobra, a karte se mogu naći po ceni od 890 RSD za obične i 1500 RSD za VIP karte. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.com. U narednom periodu sve fanove Raveolutiona očekuju nove promocije i iznenađenja, koja mogu pratiti na našoj Facebook stranici i Facebook event-u.

Dvojac iz Švajcarske koji potpisuje za label Diynamic će prvi put puštati pred beogradskom pubikom u Hangaru luke Beograd 10. oktobra, a domaću podršku pružiće im Danijel Čehranov, Bokee i Zwein. Publika sa ovih prostora ih već dobro poznaje po trakama „Rollox“, „Space Knights“, „Midnght Walking“ i odličnim remiksima za trake „Wicked Game“ Chris Isaak-a, „Get Free“ Major Laser-a ili „So Irate“ od Delilah. Adriatique nam na Raveolution donosi sjajne ritmove tipične za Diynamic label za koji potpisuju svoja izdanja, a koji se savršeno uklapaju u audio-vizuelni koncept Raveolution žurki koje pre svega teže da okupe ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka, ali i vrhunske produkcije koja u Beograd donosi dašak Ibize i svetske elektro-scene.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.

 

Avatar photo

Autor: Igor