Ukradena torba sa muzikom house legende!

 

Kerri “Haos” Chandler je house legenda koja suvereno korača prema četvrtini veka za pultom, no jučerašnji nastup ostavio je gorak okus na jeziku.

Amabasador instiktivnog 4×4 beata koji te pokreće na podiju potomak je familije iz New Jerseya odrastao uz neprekidne zvuke jazza u familiji muzicara u kojoj ga je otac opskrbio vrlo rano lepezom s izvora soula, disca i njujorškoga undergorunda sa samih početaka, a prvi nastup u muziku zaljubljenog klinca bio je u Rally Record Clubu već s 13 godina.

Od potpisivanja prvog singla SuperLover/Get It Off 1991. Kerri nije prestao stvarati nikada ne žrtvujući osobnu priču koju želi ispričati kroz muziku za komercijalnu dobit. Stvara divno opijajuće fuzije koje grabe u korijene afro-američke muzike nikada ne ulaze u repetitivno, već uvek uspevajuci staviti meso na party bilo da se koncentrira na vokal, synth, ili legendarne bass linije i kickove.

Londonski Phonox je tako juče naveče imao prilike uživati u majstorstvu čoveka s zlatnim house prstom na lansiranju Voyeurova albuma kada mu je u 22.46 neko ukrao torbu sa muzikom iz DJ kabine pa je tako na Facebooku objavio poziv za pomoć svima koji bi mogli nešto znati navodeći:

Svim mojim italijanskim fanovima posebice napominjem da obrate pažnju na Italijanku plave kose, oko 1.67. i tetovažom jabuke ispod koje piše “jabuka, na gornjem delu leđa. Bila je na Facebooku live od nekih 22.20 – 22.35. Ako ste gledali live feed večeras od Italijanke (rekla je da je italijanka i DJane) molim vas kontaktirajte me. Ima svu moju muziku i privatne stvari. Molim vas pomozite i podelite post. Uskoro ću imati fotografije od policije.

Na CCTV kameri se videlo dvoje ljudi kako napušta objekt sa torbom tako da je klub proveravao i listu gostiju koja se tu noć zatekla u klubu, no u međuvremenu je pre nekoliko minuta objavljeno da je torba vraćena, ispremetana i s nekoliko stvari koje nedostaju, ali ipak vraćena. Vratio ju je prijatelj kradljivaca sa objašnjenjem, da su bili pijani kada su je ukrali, a Kerri je održao obećanje da neće poći na policiju niti podneti prijavu ako stvari budu vraćene.

Izvor: KlubskaScena.hr

Avatar photo

Autor: Igor