Lacky Showcase nam dovode dva vrhunska techno velikana

8.marta 2013.god u organizaciji Heineken Music-a i Lucky Showcase-a stiže nam parti pod nazivom “Oldies Goldies with Christian Varela“. Čovek koji gaji veliku ljubav prema ovoj muzici i dobitnik mnogih nagrada kao što su najbolji producent, najbolji DJ, najbolji label itd.
Kao mlad po završetku muzičke škole bavio se komponovanjem muzike  za pozorišne predstave, filmove, modne dogadjaje i televizijske spotove. Iza sebe ima preko 150.izdanja i kompozicija za najprestižnije izdavače i firme kao što su: Sony/BMG – Blanco & Negro, Intec, Elephanthaus, Pornographic Recordings.

17.maja nam dolazi Marco Bailey DJ koji je dosta puta bio u Srbiji i koji je svaki put napravio sjajan parti. Sada nam stiže zajedno sa svojim kolegom Tom Hadesom i očekujemo sjajan rave. Marco i Tom nam dolaze iz Belgije i zajedno izdaju tracke za label MB elektroniks koji je u vlasništvu Marca.

Marco Bailey kojem je pravo ime ime Marco Beelen koji ima preko 20.godina dugu karijeru i izdao je preko 70.singlova za najače labele kao što su Drumcode, Bedrock, Toolroom itd. Nastupao je na svim većim festivalima kao što su Timewarp , Awakenings, I love Techno, Nature one i u mnogim svetskim klubovima: Space Ibiza, Zouk, Ageha itd.
On je i najavio i svoj novi album koji ce izaci 11.februara 2013 za njegov label MB ELEKTRONIKS i zvaće se “high Volume” . Na njemu će se naći 13.traka koje će biti izdate na CD-u kao i na vinylu.

Tom Hades
koji ce nastupati zajedno sa Marcom je Dj čije su tracke izdate za mnoge svetske najbolje produkcijske kuće kao što su Bedrock, 1605, Drumcode. Kao i njegov zemljak nastupao je u svim najboljim evropskim i svetskim klubovima kao što su Fabrik u Londonu, Madridu, festivalu Awakenings itd.

Jednostavno očekujemo dve vrhunske žurke 8.marta i 17.maja i svi ljubitelji techno scene u Srbiji sa neizvesnosti iščekuju njihove nastupe.

Više informacija o obe žurke možete naći na linkovima ispod :

Cristian Varela u Beogradu KPGT
http://www.facebook.com/events/558685064158400/?fref=ts

MARCO BAILEY & Tom Hades u Beogradu http://www.facebook.com/events/201138566694587/

 

 

Avatar photo

Autor: Igor