LADY B U SVEMIRSKOJ KAFANI

U subotu 15. marta u klubu Svemirska Kafana u Beogradu (Ušće bb) gostuje Dj Bruno Gaultier, poznatiji pod imenom Lady B.
 
Tokom prethodnih 20 godina, Lady B (Bruno Gauthier) dete Detroit tehna i Čikago hausa, radio je i izdavao muziku pod okriljem najvećih imena i izdavačkih kuća: F Communications (lejbl Laurent Garnier-a), Boys Noise, The Classic Music Company (Luke Solomon-ov i Derrick Carter-ov lejbl), International DeeJay Gigolo (DJ Hell-ov lejbl), Good Life (Oxia-in i The Hacker-ov lejbl), Citizen Records (Vitalic-ov lejbl) etc.
 

Pored ovih impozantnih činjenica, Lady B je i kultno ime beogradske elektronske muzičke scene. Svirao je na prvoj velikoj žurci u gradu- Enlitement, koju je u ono vreme medijski pokrivao onaj MTV i MCM. Posle Laurent Garnier-a u hangarima starog aerodroma, Enlitement je najveća žurka koja se održala u Beogradu 90ih. Osim na ovoj velikoj žurci, mogli ste ga čuti i u jednako dobroj i opet kultnoj Industiji.

 
Usled ljubavi na prvo slušanje između ovog umetnika i beogradske publike, on je izrazio želju da posle toliko godina ponovo svira u Srbiji. Domaća podrška će biti  Dj-evi Ivika, Mirko Lazarević i Vladimir Erdber. Pripremite se dobro, jer ovo će biti žurka koji se pamti, slobodna, živa, intenzivna i nasmejana, onakva kakva treba da bude. Pozivamo vas da ne gledamo jedni u druge, već u istom smeru.
 
Ulaz 400 pre ponoći, posle 600.
Avatar photo

Autor: Igor