Laserska bomba Transmissiona kakvu još niste videli!

 

U društvu spektakla ono gledano i konzumirano okom jednako je esencijalno kao i uho kako bi bešavno stvorilo vrući poljubac onoga što sa sobom nosiš kao sećanje.

Možda ćeš upamtiti nečije reči, lice ili kako joj je izgledala kosa toga dana na suncu, ali sve te stvari upamtiti ćeš upravo zato jer se sećanje veže za emocije, a ono što osećaš kada pogledaš fenomenalnu eksploziju VJ-inga i kako se to radi kada ono što rade rade majstori zanata će biti samo fragment emocije koju su osećali prosutni. Transmission festival je globalna franšiza sa sedištima u Amsterdamu, Australiji i Čileu koja je brand izgradila na temelju izvrsnosti u postavljanu fenomenalnih vizualnih produkcija hardstyle evenata. Česki brand koji je zaživio 2006. inspiriraće svakog dizajnera rasvete koji drži do sebe.

Video koji ćete videti u nastavku isečak je izraelskog dua Vidi Vici s zatvaranja ovogodišnjeg izdanja Transmissiona u Pragu. Vizual je pomeo sve oko sebe i to ne samo količinom, snagom i živosti lasera već i čitom zamršenošću brzinom i tačnošću međuigre sa muzickim aspektom. Pa za jedno sasvim sjajno, očne supljine i srce ispunjavajuće, iskustvo stisni full screen i baci jabučicu niže.


Izvor:
Klubska Scena

Avatar photo

Autor: Igor