Lasta naj klub Istočne Evrope: Slavlje uz LA divu!

 

Jedan od omiljenih prestoničkih splavova, GS Lasta, i zvanično je poneo titulu najboljeg letnjeg kluba u ovom delu Evrope i po ko zna koji put dokazao da je Beograd zaista epicentar ludog provoda! Specijlani gost na proslavi biće DJ diva iz Los Anđelesa – Lauren Lane!

Ekskluzivna svetska mreža klubova “World Finnest Clubs” proglasila je Lastu najboljim letnjim klubom za ovu sezonu, što je prvi put da je jedan od omiljenih beogradskih splavova dobio ovu laskavu nagradu. Sve će biti obeleženo velikim žurkama cele nedelje, a centralni deo je u nedelju kada će na matineu nastpiti jedna od najuspešnijih dama u svetu elektronske muzike – Lauren Lane. Lepotica iz Los Anđelesa je prošle godine proglašena za najboljeg mladog artista u izboru magazina “DJ Mag”, a redovan je gost klubova poput DC-10 na Ibici ili legendarnog „Fabric“ u London. Prethodni nastup u Beogradu joj je odložen zbog nevremena, pa nema boljeg momenta da se predstavi domaćoj publici nego u slavljeničkoj nedelji Laste!

Svečano uručenje nagrade zakazano je za četvrtak na Lasti, kada će nastupiti DJ Fricktion iz Londona. Ovaj umetnik je sarađivao sa najvećim zvezdama hip-hop sveta kao što su 50 Cent, Dr. Dre, Ludacris… Takođe, bio je rezident na žurkama najpoznatijih svetskih faca poput Nejmara, Ronalda, Džejsona Stetama, Useina Bolta… U subotu muziku na Lasti puštaju Dooshan, Divolly & Markward i Miloš Starčević, a ulaz na sve žurke ove sedmice je besplatan.

World’s Finest Clubs osnovan 2003. u Švajcarskoj članovima daje VIP pristupu u više od 120 noćnih klubova širom sveta, od Buenos Airesa do Pekinga. Svaki od lokala je pažljivo izabran i uvršćen u njihovu ponudu a kako bi odgovarao prefinjenom ukusu ljudi kojima su izlasci, provod i klabing visoko na listi prioriteta. 

 

Avatar photo

Autor: Igor