Lea Dobričić na prvoj stranici Beatporta!

Pesma «Disconnect it» Lee Dobričić, pobednice Burn DJ takmičenja na Ibici, objavljena je na prvoj stranici Beatporta i proglašena pesmom dana! Lea je prvi umetnik iz Srbije koji se našao na homepageu ovog najpoznatijeg svetskog sajta za distribuciju elektronske muzike. Traka je izdata za etiketu Burn records i kombinuje atmosferični, pulsirajući techno sa zvukom elektronike 90-ih.

«Stvarno mi je čast što se moja pesma našla na homepageu Beatporta. Kroz nju sam htela da predstavim kombinaciju tople melodije i čvršćeg tech ritma», izjavila je Lea.

Zahvaljujući pobedi na Burn takmičenju, Lea je na Ibici gde radi kao DJ rezident subotom u klubu Privilege na Elrow žurkama, a nastupa i u Barseloni u klubu Elrow 14. Delila je DJ pult sa elektro pionirom Laurentom Garnierom, zvezdama Sebastianom Legerom, Fritzom Kalkbrennerom i Carlom Liom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i zatvorila Exit Dance Arenu sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Osim rezidenture, očekuje je još žurki sa top DJ imenima.

Više informacija na:

www.burn-studios.com

www.facebook.com/BurnEnergy

Avatar photo

Autor: Igor