SERBIA WONDERLAND FESTIVAL

Zakoračite u čarobni svet vila, vilenjaka, patuljaka i avatara! Po prvi put na ovim prostorima, u organizaciji Jungle Tribe-a, sprema se spektakularan festival sa originalnom scenografijom. Likovi iz bajki, čarobnjaci iz dalekih zemalja i najlepše filmske priče oživeće prostor KPGT-a i povešće vas u čarobnu noć. WONDERLAND FESTIVAL će biti održan 12.10.2013. sa početkom u 22:00.
Za ovaj audio vizuelni spektakl, organizatori su spremili dva stejdža, chill zonu sa nargilama, bodyart zonu, mirisne štapiće, kostimirane animatore sa motivima iz bajki, slow motion hodace, drvo znanja, mnoštvo zvezda i puno florescentnih detalja… Uz to bice prisutni umetnici iz razlicitih grana moderne umetnosti, sajam buducnosti i lepih ideja.

Ideja festivala je da u Srbiji kreira nov svet buducnosti i neverovatne zabave sa sadrzajem i dobrom muzikom.

Osim nesvakidašnje i spektakularne scenografije, muzički deo programa će biti izuzetan i predstavljaće umetničko delo mladih Dj-eva ekelktronske scene, live actove, performanse, autorska dela a posetioce čeka još jedno iznenađenje koji organizatori ne žele da otkrivaju.

Organizatori Jungle Tribe koji su se već istakli sa organizovanjem neobičnih tematskih žurki poput Freak Show-a, China Town-a i Love District-a očekuju preko 4000 gostiju i obećavaju brojna iznenađenja za sve posetioce čarobne zemlje.

Karte će se mogu naći u prostorijama Jungle Travel-a, u Njegoševoj ulici broj 31v i na svim prodajnim mestima EVENTIM-a i to po promotivnoj ceni od 690 dinara za prvih 500 kupljenih ulaznica. Drugi kontigent karata će koštati 890 dinara do 30.09.2013. nakog čega će ulaznice prodavati po ceni od 1190 dinara. Na samom ulazu, karte će koštati 1300 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor