Lea Dobricic nastupa sa Laurentom Garnierom na Ibici!

Lea Dobričić, pobednica Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici, nastupiće 29. juna sa čuvenim Laurentom Garnierom! Žurka će se održati u glavnom prostoru kluba Privilege, u kom će Lea redovno raditi celog leta na žurkama «Elrow Ibiza». Kao podrška, radiće i ostali rezidenti, De La Swing i Oscar Aguilera.

«Ovo je neverovatna prilika! Moj prvi nastup u Privilegeu bio je u malom klubu, a zbog činjenice da ću raditi sa pionirom elektronike, Garnierom, i to u velikom klubu, osećam se uzbuđeno i presrećno!», izjavila je Lea.

Lea Dobričić jedna je od troje pobednika internacionalnog Burn Studios takmičenja koji su dobili životnu priliku da celog leta nastupaju u najboljim klubovima na napoznatijem ostrvu zabave. Nakon pobede u Srbiji, ona je, zajedno sa predstavnicima još 17 zemalja, otputovala na Ibicu, gde je, posle samo 24 sata, ušla u prvih šest, a zatim je osvojila i rezidenturu u klubu Privilege.

Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici (Burn Residency) je globalno DJ takmičenje lansirano prošle godine. Ono daje priliku talentovanim DJ-evima širom sveta da ostvare svoje snove i postanu zvezde. Nagrada za troje najboljih su DJ rezidenture u nekim od najpoznatijih klubova Ibice – Café Mambo, Sankeys i Privilege. Ove godine, druge po redu, prijavilo se više od 5000 učesnika iz više od 90 zemalja, a nakon lokalnih mix-off takmičenja, na Ibicu je otišlo 18 od kojih je troje dobilo rezidenture.

Više informacija na:

www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

Avatar photo

Autor: Igor