TouchRadio presents: JAVI SAMPOL u klubu Compressor Novi Sad

Somborska organizacija Touch-Radio, koja je nedavno žiteljima svog grada dovela u goste odličnog East End Dubsa iz Londona, ovaj put će u novosadskom klubu Compressor ugostiti residenta španske organizacije FACT. Ovo ime vam je verovatno poznato zbog veoma zanimljivih Exit afterpartija na Kristalu (od ove godine to su i zvanični afteri EXIT festivala!)

Javi Sampol je mladi dj iz Barselone koji uspešno gradi karijeru na evropskoj i australijskoj clubbing sceni.
Jamie Jones, Dubfire,Guy Gerber, Martin Buttrich, Mathias Tanzman, Lee Foss, Dyed Soundorom, Shonky, Luca Bacchetti, Amirali, Damian Lazarus,tINI , Anja Schneider, Audiofly, Davide Squillace, Andrea Oliva, Enzo Siragusa – samo je mali deo liste bitnih imena sa kojima je do sada ovaj perspektivni Španac delio mix pult.

Dva dana ranije, gost je Nastićevog Tiger-cafea u beogradskoj Mladosti, a mi vas pozivamo da u Novom Sadu zajedno čekiramo njegov zvuk!

Domaća podrška: Milan Živanov, Vuk Bijelac, Tijana i Slepi iz Touch-radija.

Ulaz: 250 dinara

Za više informacija pogledajte soundcloud i facebook profil Javi Sampol-a, kao i facebook profil Touch-Radia i soundcloud profile Dj-eva Tijane, Slepi-a, Milana Živanov-a i Vuka Bijelac-a  koji će puštati kao podrška poznatom španskom DJ-u.

Avatar photo

Autor: Igor