Sonus festival: Ricardo Villalobos i DJ elita na egzotičnom Pagu

Legendarni Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler, Magda i DJ Sneak samo su neke od svetskih DJ zvezda koje će nastupiti na novom festivalu “Sonus”, koji će se od 21. do 25. avgusta održati na egzotičnom ostrvu Pagu u Hrvatskoj. Promo cena karte za kupce iz Srbije, koja podrazumeva sve festivalske dane i nekoliko pre i after partija, iznosi 45 evra.

Ideja festivala je praktično da okupi sve umetnike koji nešto znače na svetskoj underground pozornici elektronske muzike, od Berlina do Ibice. Da će tako biti potvrđuje i lineup na kome se nalaze Matthias Tanzmann, Pan-Pot,  Valentino Kanzyani, Zip, Cassy, Davide Squillace, Joseph Capriati, Margaret Dygas, Karotte, Tini, Guti, Onur Ozer, Nick Kurly, Mathias Kaden, Dan Andrei i mnogi drugi.

U okviru festivala će nastupiti i Loco Dice-ova “Desolat” ekipa, zatim tim iz poznatog berlinskog kluba “Club der Visionäre”, kao i “Next Wave” DJ-evi sa Ibize, “Fuse London” ekipa i poznata “Circus” etiketa iz Engleske. Prava poslastica će biti i veče “Cocoon Heroes”, jednog od začetnika tehno zvuka, čuvenog Nemca Svena Vätha. Sonus inače organizuju autori prestižnih festivala Time Warp (Italija, Holandija, Nemačka) i Love Family Park (Nemačka), nemačka firma “Cosmo pop”. Festival će se održati na plaži “Zrće” u renomiranim klubovima “Papaya” i “Kalypso”, čija pozicija na listi evropskih TOP 20 klubova dovoljno govori o njihovom kvalitetu.

Cene četvorodnevne karte za kupce iz Srbije, koja podrazumeva i više after i pre partija na ovom egzotičnom ostrvu, u prvom krugu pretprodaje koštaće 45 evra, što je znatno niže nego za ostale festivale u regionu. Karte se u pretprodaji mogu kupiti putem Eventim prodajnih mesta, kao i putem Eventim online shopa www.eventim.rs.

Za više informacija pogledajte sajt SONUS festivala i njihovu facebook stranicu.

 
Avatar photo

Autor: Igor