LEA + MLADEN ove subote na Serbia Color Festivalu!

 

Početak letnje festivalske sezone, ove subote, obeležiće SERBIA COLOR FESTIVAL.

Uoči najlepšeg godišnjeg doba, 17. juna, očekuje nas najšarenija žurka u regionu u najlepšem delu ravne Vojvodine – ADA. Svega 70 km udaljena od Novog Sada i 150km od Beograda, ovo šarmantno mesto vam nudi avanturu za pamćenje.

Jedini Color Festival u Srbiji, treću godinu za redom, odvešće vas putem strasti, radosti, avanture i uzbuđenja!

Očekuje vas čak pola tone najluđih boja, preko 5 hiljada najširih osmeha, vrhunska produkcija poslednje generacije i odličan line-up.

Muzički program organizovan je tako da zadovolji ukus svakog posetioca festivala i ljubitelja elektronske muzike. Headlineri festivala su, dve trenutno najveće regionalne techno zvezde – Lea Dobričić i Mladen Tomić.

„Kraljica techno muzike“, miljenica svih rejvera i trenutno no.1 techno dj u Srbiji – Lea Dobričić, nakon nezaboravnog nastupa prošle godine na Green Future Festivalu u Adi, ove godine se vraća u Adu, sa željom da njen set traje čak TRI SATA‼! Želja joj ispunjena, njen set počinje jedan sat posle ponoći, i jedva čekamo da đuskamo uz najkvalitetniji techno zvuk do ranih jutarnjih sati. Nakon njenog nastupa, uz izlazak sunca, na stage se penje „Techno Guru“ i pionir elektronske muzičke scene u Bosni i Hercegovini – Mladen Tomić. Jedan je od najistaknutijih producenata i DJ-eva sa Balkana, njegova reputacija je već dostigla globalne razmere, a svojim nastupima je obeležio skoro svaki deo planete.

Očekuju nas i nastupi DJ-eva iz samog vrha elektronske dance scene u zemlji – ERICK KASELL, MAD2MAD, ekipa najslušanijeg vojvođanskog radija AS FM – DJ Groover & Morning Indian, i kao lokalna podrška ovogodišnjem fenomenalnom line up-u – Hansol, kome je pripala čast da otvori ovogodišnji festival.

Festival počinje u 19h, a Color Show će biti održan čak 3 puta u toku večeri (22:00, 23:00, 00:00), kada ćemo zajedno obojiti nebo iznad Ade najšarenijim bojama.

Ulaznice po ceni od 890 RSD mogu se naći u pretprodaji do 17. juna na svim prodajnim mestima GigsTix-a širom zemlje.

Jedna kupljena ulaznica za festival važi od subote ujutru do nedelje uveče, a omogućuje vam boravak u kompleksu „Adica” uz uživanje na tri prelepa bazena, nezaboravan provod na toboganima, besplatan kamp i žurku u najveselijim bojama!

Dođite da zajedno proživimo najbolje i najšarenije uzbuđenje od svih i da zajedno pišemo istoriju najboljih provoda u zemlji!

 

Avatar photo

Autor: Igor