POVRATAK NA MESTO ZLOČINA – METODI HRISTOV PONOVO U BEOGRADU NA DISCO SPLAVU SLOBODA

 

Prošlo je svega nekoliko meseci od kad je Metodi Hristov napravio nezapamćenu žurku za doček Srpske Nove godine u Magacin Depou, kada je bio gost Raveolution spektakla. Sve one koji su bili, a i one koji su nažalost propustili njegov Raveolution set imamo sjajne vesti – Metodi se vraća u Beograd, i to na Disco splav Slobodu 23. juna! Domaću podršku će mu pružiti Nexie, Vuk Smiljanić i Rub a Dub.

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jako brzo postao miljenik klabera u regionu, a njegovo ime postaje sve zapaženije i na globalnoj sceni. Energični momak iz Sofije dospeo je u centar pažnje 2014. kada je izdao traku Step Outside, koja je oduševila publiku širom sveta. Od tada njegova karijera kreće da se razvija eksponencijalnom brzinom, a ljubitelji njegovog lika i dela često ne mogu da se odluče da li Metodi bolje pušta ili pravi muziku. Kao DJ je nastupao na svim značajnijim muzičkim festivalima i klubovima širom sveta, a njegov prepoznatljiv stil vole svi oni kojima prijaju energične tech-house melodije koje neretko prožima i nešto mračniji zvuk. Ono što je Metodijev zaštitni znak jeste i činjenica da „vrti“ dosta muzike koju je sam producirao na svojim setovima – kaže da zbog toga izuzetno vodi računa o tome gde i kada će da pušta muziku, da bi jednako vremena mogao da posveti i jednom i drugom aspektu svog posla. Domaći klaberi su imali priliku da uživaju u njegovim setovima u Beogradu, ali i u Hrvatskoj, Bosni, Bugarskoj i drugim zemljama u regionu gde je uvek rado viđen gost i gde važi za suverenog vladara tech-house scene. Potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music, a pokrenuo je i svoju etiketu pod nazivom Set About.

Disco splav Sloboda je novo urbano mesto na reci, letnja naslednica kultnih beogradskih klubova Mladost i Ludost. Sloboda je otvorena krajem prošle letnje sezone, a ove sezone je prebačena sa stare lokacije na Sajamski kej, gde otvara vrata svim klaberima željnim dobre muzike. Na Slobodi se u redovnom programu mogu čuti najkvalitetnija domaća DJ imena, dok se periodično organizuju i žurke sa atraktivnim gostima iz inostranstva. Sloboda mami posetioce ne samo svojim odličnim muzičkim programom, već i jednim od najlepših klupskih enterijera u gradu.

Ulaz na žurku na Slobodi je samo 600 RSD, a karte se mogu naći u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.rs.

 

Avatar photo

Autor: Igor