Heineken Lovefest obara rekorde posećenosti od 3. do 5. avgusta Ulaznice za kamp u prodaji od 16. juna u podne

 

Iako je do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo više od mesec i po dana, a kompletan program još uvek nije objavljen, interesovanje posetilaca iz celog regiona i zapadne Evrope već je dostiglo rekorde. Tako se, prema rečima organizatora, ove godine očekuje da tokom tri festivalska dana kroz Vrnjačku Banju prođe više od 100.000 ljudi iz celog sveta.

Line up koji je iznenadio i “najtvrđe” klabere

Ako je sudeći po imenima koja su do sada objavljena, slogan #NextLevel itekako pristaje ovogodišnjem Lovefestu. Najveća festivalska bina ugostiće neke od najpoznatijih izvođača među kojima su Maceo Plex, di-džej koji na festival dolazi na vrhuncu svoje karijere, Loco Dice, jedan od najtraženijih izvođača u svetu, kao i Chris Liebing, koji će premijerno ove godine nastupiti na festivalu ljubavi. U Vrnjačku Banju stiže i Matador, di-džej koji je za kratko vreme postao omiljen među srpskim klaberima, kao i Luciano i slovenačka legenda Valentino Kanzyani. Posle četiri godine na Fire Stage ponovo stiže i legenda tehno muzike Carl Craig.

Na Energy Stage stižu rezidenti najpoznatijih svetskih klubova među kojima su Mall Grab, tenutno najtraženiji di-džej u svetu underground muzike, a zvezda najveće underground bine u regionu ovog leta je svakako Joe Claussell. Još jedan od pionira tehno muzike na ovoj bini biće i DJ Deep, a tokom tri dana nastupiće i Moomin, DVS1, kao i Jamie 326. Na Energy Stage stiže i modna i muzička ikona Peggy Gou, zavodljiva Koreanka koja će otvoriti ovogodišnje izdanje festivala.

Ovog leta na Live binu će se popeti predstavnici najrazličitijih muzičkih žanrova alternativne scene. Tako će na festivalu nastupiti rok legenda Goran Bare sa svojim bendom “Majke”, kultni pankeri KBO!, a ponovo nam se vraćaju i Goblini. Predstavnici rege zvuka biće Del Arno Bend i Hornsmen Coyote, a na binu stižu i Pero Deformero, Sajsi MC, Prti Bee Gee, kao i novosadska atrakcija Bekfleš. Za ljubitelje indi zvuka na Lovefest Live stižu i Obojeni program, Artan Lili i dvojac Ti.

Ulaznice za kamp u prodaji od 16. juna u podne

Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su već sada gotovo popunjeni, a oni koji žele da od posete festivalu naprave pravu avanturu od 16. juna tačno u podne moćiće da rezervišu svoje mesto u Lovefest kampu.

Karte u okviru akcije 3+1 gratis uskoro rasprodate

Akcija u okviru koje za tri kupljene karte četvrtu dobijate besplatno će uskoro biti rasprodata, a posle toga cena ulaznica će poskupeti. Trodnevne pakete moguće je naručiti na kućnu adresu putem sajta lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

 

Avatar photo

Autor: Igor