Desolat veče sa Loco Dice-om i Traumer-om 18. septembra u Magacin Depo-u!

Kako nezvanično saznajemo posle samo godinu dana pauze i rejva o kojem se još uvek priča, Desolat veče će biti opet održano u Beogradu 18. septembra u Magacin Depo-u, a stižu nam sjajni LOCO DICE i mlada nada francuske techno scene DJ TRAMUER koji je napravio pravi boom na sceni sa svojom trakom “HOODLUM” koju je izdao za Desolat.

Loco Dice je godinama  u samom vrhu na listi najboljih svetskih disk džokeja, a od preprošle godine pokreće izrazito uspešni serijal „Used+Abused“ četvrtkom u klubu „Ushuaïa“ na Ibici. „Kada pogledate program ugledaćete tehno imena kao što su Richie Hawtin i Marcel Dettman, dok vam pogled ne pređe na veoma soulful ljude poput Jus-Eda i Matthew Stylesa. Odrastao sam uz razne stilove, srećan sam zbog programa gde su zajedno na primer i Dubfire i Dixon“.

Pored svih priznanja, popularni producent i DJ iz Dizeldorfa preprošlu godinu pamtiće i po odličnom prijemu miks izdanja „Loco Dice In The House“ objavljenom za legendarnu izdavačku kuću „Defected“. Izdanje sadrži radove tehno producenata kao što su Mad Mike, DJ Rolando, Marcel Dettman i haus imena kao što su Theo Parrish, Kerri Chandler, Robert Dietz, ali i manje očekivani Diplo, Skudge ili Harvard Bass. Nastavak saradnje sa Richie Hawtinom planira ponovo nakon uspešne CNTRL turneje po SAD, gde su imali misiju da tamošnjoj publici pokažu da nije sve tzv. EDM: „Mislim da smo postigli važnu stvar, jer su mediji sve elektronsko nazivali EDM. Ne pripadam tome, nisam EDM, čak ne znam ni šta je je… EDM! Putovali smo puno i prenosili jedan drugi pristup muzici“.

Zajedno sa Loco Dice-om puštaće i sjajni Traumer koji je prošle godine napravio spektakl u beogradskom klubu “The Tube”Momak poreklom iz Avinjona je koji je “ispekao zanat” u francuskoj prestonici, ubrzano postaje globalna superzvezda u svetu ozbiljne elektronske muzike a do sada je potpisao i izdavao za Desolat, Skryptöm, IRM, Sign Industry, Ventura i Herzblut kuće. Nakon svih vrhunskih traka koje je izbacio tokom poslednjih godina, u julu je za Desolat objavio “Hoodlum”, stvar koja je postala globalni megahit u poslednjih nekoliko meseci što mu je omogućilo da među širom svetskom publikom postane prepoznatljivo ime. 

Uskoro mnogo više informacija i u vezi ovog gostovanja.

 

Avatar photo

Autor: Igor