JEDANAEST Legendarnih traka Marka Nastića!

Šta reći za Marka Nastića, DJ koji je prisutan kako na našoj, tako i svetskoj sceni već preko 20. godina. Već sa 16. godina je puštao u kultnom klubu Industrija gde je jedno vreme bio i rezident, a u toku svoje duge DJ karijere puštao je sa najboljim svetskim DJ-evima kao što su Carl Cox, Adam Beyer, Richie Hawtin, Marco Carrola i mnogim drugim.

Iza sebe ima nastupe u mnogim svetskim klubovima i festivalima, a postao je i simbol za EXIT DANCE ARENU i njeno zatvaranje, takodje je i vlasnik poznate diskografske kuće Recon Warriors”. Marko ima jako bogatu produkciju i oduvek je obraćao pažnju na taj deo svoje karijere i postoji zaista mnogo sjajnih traka koje je Marko producirao, a mi ćemo pokušati da izdvojimo JEDANAEST najboljih!

1. FLOJD

Po nama jedna od njegovih najboljih traka, ako ne i najbolja traka. Kad god smo je čuli na nekom rejvu nastajala je opšta euforija i djuskanje bez prestanka.

2. DEVIL IN MY PANTS

A šta tek reći za ovo remek delo! I kako sam naziv pesme kaže “Djavo u mojim pantalonama”! Ovo je traka zbog koje smo počeli i zavoleli da slušamo techno muziku. 

3. ŠMEKERICA KULIJANA

5. VODI ME NA AFTER

Sjajna traka koju je Marko uradio u saradnji sa Malom Minom. Ova traka i ceo taj album pod nazivom “Fatboy Jr” je nešto sasvim drugačije od njegovog uobičajeno techno stila i tu je Marko pokazao koliko je talentovan producent i po pitanju nekih drugih stilova tj. žanrova muzike.

6. YOU ARE THE REASON

Ova prelepa numera od strane Marka se može uvrstiti u neki deep progressive koji ima linije techno zvuka. Jednostavno pesma u kojoj je sjajno umiksovno više stilova elektronske muzike sa prelepim muškim vokalom koji samo još više dočarava emocije u ovoj traci. 

7. SEXY

Traka koja ima više od 200 000. pregleda na youtube-u i uvek volimo da je pustimo kada putujemo negde i uživamo u vožnji.

8. LJUBAV

Za ovu čuvenu traka totalno je nepotrebno bilo šta pisati ili objašnjavati!!! LJUBAV, SVE ĆE PROĆI MOJA DRAGA!!! LJUBAAAAV!!!

9. ALABAMA MAMA

Kao stvorena za after, a dosta puta i puštena od strane mnogih domaćih DJ-eva za kraj seta.

10. HER NAME WAS RIO!

Prava oldschool techno stvar, od samog početka pa do kraja opaka vožnja!

11. MADAM

I za kraj smo ostavili traku “Madam” sa kojom je Marko tako provozao 15 000. ljudi na zatvaranju EXIT DANCE ARENE 2013. godine! Sjajna traka. Uživajte…

Avatar photo

Autor: Igor