Veliko interesovanje: Karte za nastup Solomuna na Sajmu po promo ceni do ponedeljka!

 

Zbog ogromnog interesovanja, organizatori žurke koja će se desiti 3. jula u atrijumu Beogradskog sajma, a na kojoj će nastupiti čuveni DJ Solomun, odlučili su da produže prodajnu akciju karata po promo ceni do ponedeljka, 8. juna! Svi koji žele da prisustvuju ovom open-air DJ događaju sezone mogu nabaviti svoje ulaznice po ceni od 800 dinara sve do ponedeljka i to na svim prodajnim mestima DD Tickets-a. Nakon isteka promotivne akcije, cena karte iznosiće 970 dinara.

Malo je reći da je domaća publika oduševljena dolaskom DJ-a i producenta Mladena Solomuna, koji je već duže vreme na samom vrhu svoje muzičke karijere. Nakon što su domaći muzički portali objavili vest o gostovanju ovog fenomenalnog umetnika u srpskoj prestonici, internet je preplavilo more pozitivnih komentara, njegov popularni set iz Boiler room-a dostigao je preko 1.200.000 pregleda, a na Facebook eventu prisustvo je potvrdilo više od 1.400 ljudi do sada.

Solomun je nosilac prestižne titule „Najboljeg DJ-a u 2012. godini“ od strane čuvenog Mixmag-a, a mnogi ga smatraju jednim od najboljih house i deep producenata na svetu. Zanimljivo je da je Mladen Solomun rodjen 1975. godine u Bosni i Hercegovini, a odrastao u Hamburgu.

Solomunov nastup u u atrijumu Beogradskog sajma desiće se u okviru novog party koncepta čiji detalji će uskoro biti predstavljeni. Nakon ove promo akcije, regularna cena karte iznosiće 970 dinara, a kako se događaj bude približavao cena ulaznice će se biti veća. Svi koji žele da prisustvuju ovom open-air DJ događaju sezone mogu nabaviti svoje ulaznice po ceni od 800 dinara sve do ponedeljka i to na svim prodajnim mestima DD Tickets-a. Nakon isteka promotivne akcije, cena karte iznosiće 970 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor