Psy-Fi Festival: Promo Party

 

Chaotic Beats proudly presents
— Psy-Fi Festival Promo Party — 

12.06.2015 @ Basta Sava Centra, Belgrade – Serbia 

:: E-Clip live! // Iono Music //
https://soundcloud.com/e-clip 

:: Sonic Entity live! // Tesseract //
https://soundcloud.com/sonic-entity 

:: Imaginarium Live! // TIP Records / Digital Om / Transcape // 
https://soundcloud.com/imaginariumofficial

Chaotic Beats djs (DaPEACE, Milos, Mozza & Tzobree)

Chaotic Beats sa ponosom predstavlja treću festivalsku promo žurku u nizu. Sjajna atmosfera koja je napravljena u klubu Sioux gde je prvo ispromovisan Španski Connection Festival a zatim i Rumunski Transylvaliens se prebacuje na otvoreni prostor, u Bastu Sava Centra, gde cemo imati priliku da se upoznamo sa Holandskim Psy-Fi Festivalom.

Posle neverovatnog uspeha sa prvim izdanjem festivala koji je okupio preko 12000 ljudi, Psy-Fi pretenduje ove godine da bude jedan od najatraktivnijih i najposecenijih Evropskih festivala. Lokacija koja ostavlja bez daha, sačinjena od: 2 jezera, 6 plaža, 2 ostrva, predivnih zelenih brežuljaka i mističnom šumom, zaista nikog neće ostaviti ravnodušnim. Pored nestvarne lokacije, organizatori su se potrudili da publici omoguće vrhunski line up, tako da će na 4 stejdža nastupati najpoznatija i najtraženija imena psychedelic trance scene. Pored muzike organizatori poseban značaj daju i vizuelnim elementima, pa će tako na festivalu biti uključeno oko 30 timova koji će svemu dati jednu novu dimenziju. Ovo je festival koji treba da se nađe u svačijem festivalskom planeru ove sezone, a to potvrđuje i anketa gde se Psy-Fi nalazi na visokom trećem mestu najboljih svetskih psytrance festivala.

U petak 12. Juna pored Chaotic Beats dj postave, domaća publika će imati priliku da čuje trenutno dva najaktuelnija psy projekta u Srbiji. Obojica su svoju muziku prezentovali od Brazila i Meksika pa do Japana i Australije, jedni su od najtraženijih imena na sceni i neizostavni su deo na svim vodećim svetskim festivalima. Marko Radovanovic aka E-Clip će nam se predstaviti specijalnim dvočasovnim nastupom, dok će Nikola Gašić predstaviti svoja dva projekta Sonic Entity i Imaginarium. Očekujte nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova, jer vam to zasigurno garantujemo.

Kako je Srbija izabrana ove godine od strane Psy-Fi Festivala kao zemlja sa povlašćenom cenom, imaćete priliku da na žurci kupite kartu po 50% jefitinijoj ceni, i tako da za samo 50EUR obezbedite sebi prisustvo za ovaj neverovatan festival. Chaotic Beats će naravno kao i za prethodne dve promo žurke i na ovoj obradovati nekog sa besplatom kartom za festival, potrebno je da pratite instrukcije sa facebook event-a i možda baš vi osvojite! 🙂

Cena karte za ovaj dogadjaj na ulazu kluba bice 350RSD!

Avatar photo

Autor: Igor