RICHIE HAWTIN, JULIAN JEWEIL I FABIO FLORIDO STIŽU NA KALEMEGDAN!

Kako nezvanično saznajemo legenda elektronske i techno muzike stiže u Beograd u okviru Minus večeri koje će biti održano 4. septembra na Kalemegdanskoj Tvrdjavi, a zajedno sa njim će to veče puštati i sjajni Julian Jeweil koji će izvesti LIVE ACT, a da upotpuni to cele veče svoj set će imati i Fabio Florido.

Umetnik, konceptualista i ambasador, planetarno poznati didžej Richie Hawtin iz godine u godinu iznenađuje svojim kreativnim kapacitetom, pa mu pored svih prethodno navedenih titula mozda najviše odgovara “inovator”. Iako je rođen u Engleskoj, Richie će uvek biti asocijacija za Detroit, gde je sa kolegom pionirom, Carl Craigom, pokrenuo drugi talas Detroit tehna. Elektronski mogul stoji iza etiketa “Plus 8” i “Minus”, a njegov alter ego, Plastikman, reoblikuje tehno svojim sjajnim miks-albumima, dok nastupima na festivalima postavlja standarde elektronskog koncerta.

Julian Jeweil francuski techno majstor kojeg je proslavila vrhunska techno traka “Soho” će se pridružiti Richie Hawtinu 4. septembra u okviru Minus večeri u Beogradu. Dečko koji ima mnoge bombe od traka kao što su Techno Corner”, “Hey you”,“Kanji” i mnoge druge izvešće LIVE ACT te večeri, a po anketama i komentarima koji smo videli na našem sajtu on je DJ kojeg naša techno publika godinama iščekivala da konačno gostuje u Srbiji. 

Fabio je producent koji je napravio pravi boom na sceni u proteklih nekoliko godina, njegovu produkciju su podržali skoro svi najbolji techno DJ-evi i to Richie Hawtin, Dubfire, Len Faki, Chris Liebing i mnogi drugi.
Izdavao je trake za čuveni Minus, Share Records, Be One, a on je postao i član sjajne ENTER EKIPE sa kojom je puštao po celom svetu u okviru čuvenih ENTER rejvova koje je osnovao Richie Hawtin.

Uskoro mnogo više informacija…..

Avatar photo

Autor: Igor