Legendarni Adam Beyer 5. aprila, zagrevanje uz vispreni tehno Dosema

Jedan od najboljih svetskih tehno DJ-eva, legendarni Adam Beyer, dolazi 5. aprila u beogradski  klub “The Tube”. Uvertira za gostovanje “oca” švedskog tehna biće nastup jednog od najakutelnijih španskih DJ-eva, Katalonca Marc Dosema (29. mart), i Dejana Milićevića.   

Beyer je jedan je od začetnika pravca poznatog kao švedski tehno, nazivaju ga sinonimom za sve što je uzbudljivo u ovom žanru, a vlasnik je i etikete „Drumcode“ koja spade među najuticajnije svetske lejblove. Jedan je od retkih umetnika koji je poštovan je od strane najšire DJ zajednice, ali i od velikog broja muzičara drugih žanrova.

U “The Tube” dolazi pošto je pre nešto više od mesec dana morao da odloži planirani nastup zbog bolesti, tako da se očekuje da se 5. aprila fantastičnom žurkom “iskupi” Beograđanima. Uvertira za gostovanje legendarnog Beyera, nedelju dana ranije, biće nastup našeg Dejana Milićevića i Katalonca Marc Dosema.

Pre nekog vremena jedne od dolazećih figura španske scene, a sada već priznatog umetnika sa izgrađenim stilom, čija karijera konstantno ide uzlaznom putanjom. Svoju muziku opisuje kao Soul Techno & Hi-Tech Funk i najčešće prepliće techno, house, tech i electro. Njegov prodor na svetsku DJ scenu svakao su pomogle i stvari August Lovers, Beach Kisses i Silent Drop, sve prepoznatljive po veoma zavodljivim melodijama. Izdaje za label SINO, jednu od najznačajnijih tehno etiketa, na kojoj su još i Joris Voorn i Technasia

 
Prvi kontigent ulaznica za Adama Beyera će biti pušten u pretprodaju po povlašćenoj ceni od 700 dinara, a prodavaće se od utorka (26.03) u baru “Ludost” u Savamaloj (Karađorđeva 44), svakog dana od 10 do 01 sat. Karte će na dan nastupa koštati 900 dinara, a sve ranije kupljenje ulaznice važe i za 5. april. Ulaz u petak (29.03) na Dosema se neće naplaćivati do 00.30 sati, dok će posle karte koštati 300 dinara.
U subotu 30. marta svoju rezidenturu nastavljaju Oysha i Goran Starčević, uz slobodan ulaz i već standardnu akciju besplatnih koktela za devojke.
Avatar photo

Autor: Igor