Legendarni Cristian Varela otvara novi klabing prostor u BG-u

Glavna zvezda četvrte rođendanske Heineken Lucky Records Showcase proslave biće španski producent i DJ Cristian Varela. S njim će nastupiti Italijan Luigi Madonna, DJ i producent iz Bosne, Mladen Tomić, i beogradski producent i DJ Speedy. Rođendansko techno gruvanje održaće se u subotu 14. juna, u Assimil-u, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3, prostoru koji po prvi put otvara svoja vrata beogradskoj publici.

Pobednik Dj Award-a 2013. u kategoriji najboljeg tehno DJ-a, Cristian Varela, nakon 24 godine i dalje održava svoju reputaciju na svetskoj elektronskoj sceni. Njegovo iskustvo i talenat omogućili su mu da brzo postane jedan od ambasadora španske techno scene, a sa više od 100 gigova godišnje, jedan je od najzauzetijih DJ-eva na planeti.

Najznačajniji projekat Luigi Madonna-e “Primo” objavljen je 2013. za poznatu izdavačku kuću, “Drumcode” čiji je vlasnik Adam Beyer. Ovaj Italijan na svakom od izdanja pokazuje strast i potragu za novim zvukom. Pored svetskih klubova, čest je gost radio emisija kao što su White Noise Radio Show (Dave Clarke), Drumcode show (Adam Beyer) i Elektronic Force podcast. 

Mladen Tomić izgradio je svoju reputaciju nastupajući na velikim festivalima širom sveta. U martu 2012. Mladenov i Sianov zajednički singl Front Pocket remixovan od strane Nicole Moudaber je dostigao broj 1 na Betport Techno chartu, a u januaru 2013. izdanje Techno Tools Vol.1 na poznatom labelu Suara postiglo je veliki uspeh.

Uz zvezde večeri, a ispred Heineken Lucky Light Records-a nastupiće beogradski producent i DJ Speedy, kao domaća podrška, za koga Varela kaže da je jedan od najboljih producenata i dj-eva koji su se pojavili u poslednje vreme na elektronskoj sceni.

Za warm up zaduženi su, našoj publici dobro poznati, Miloš Vujović i Kristina Lalić. Svi koji su na prethodnoj žurci, na samom ulazu u KPGT, kupili ulaznice za nastup Adama Bejera, dobili su na poklon i ulaznicu za rođendanski party Heineken Lucky Records Showcase događaja.

Ograničeni broj ulaznica za Heineken Lucky Records Showcase rođendanski party je u prodaji po promotivnoj ceni od 790 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.

Četvrti rođendanski party Lucky Records-a garantuje nezaboravan provod, a brend koji je sinonim za organizovanje žurki sa najboljom elektronskom muzikom i techno ritmom, podseća na odgovornu konzumaciju uz poruku “Enjoy Heineken Responsibly“.

Avatar photo

Autor: Igor